Sandvik Coromant Ibérica, S.A. - Freses especials

CoroMill 490

Maduixes per escairar: redueix el cost de mecanitzat fins al 25%

Fotografia de Maduixes per escairar

CoroMill 490 de Sandvik és una eina d'alta precisió que permet efectuar acabats finals en una sola passada, el que la converteix en ideal per a aplicacions en foses i forges treballant prop de les dimensions finals on és necessari un tall precís.

Això és possible gràcies al disseny de plaqueta amb quatre talls de CoroMill 490, que redueix el cost per peça de cara al client. CoroMill 490 pot elaborar un producte acabat en tan sols una passada. La profunditat màxima de tall és 5,5 mm, amb 4 mm com a òptim recomanat. CoroMill 490 es pot utilitzar com a eina de fresat estàndard, per reduir l'inventari d'eines i simplificar el control de la producció. El resultat final és un menor cost del fresat frontal i d'esquadra. CoroMill 490 serveix així mateix per contornejat, Recanto i fresat de ranures sense marques.

CoroMill 490 es troba disponible en diàmetres de 25 a 80 mm (de 25 a 125 mm una vegada completa), amb mànecs de tipus eix, Coromant Capto, cilíndrics i Weldon, amb pas L, M i H i disponible tant mètrica com en polzades . Les plaquetes s'ofereixen en l'actualitat amb geometria P i en un futur estaran disponibles també en M i K.

El seu tall és suau i silenciós i requereix forces de tall més baixes. Això s'aconsegueix gràcies a l'ús de grans ángulos axials que permeten una entrada suau al material així com amb una geometria de plaqueta innovadora que inclou les qualitats de la Nova generació de plaquetes de Sandvik Coromant.

Aquestes noves qualitats estan combinades amb geometries exclusives amb faceta paral·lela, que permet acabats excel·lents en operacions frontals i d'esquadra. Quatre talls de tall i una millora quant a la previsibilitat tant en rendiment com en precisió fa que la CoroMill 490 sigui la primera en aconseguir talls a 90 º exactes sense arestes apreciables sobre una superfície llisa (l'alçada d'aresta és 0,03 mm) . CoroMill 490 permet treballar amb dades de tall i valors inicials més alts, el que implica una major productivitat.