Sandvik Coromant Ibérica, S.A. - Freses de plaquetes

CoroMill 690

Maduixa per al fresat de titani: disponible en diàmetres de 50 a 100 mm

Fotografia de Maduixa per al fresat de titani
Sandvik Coromant anuncia el seu més recent incorporació a la família CoroMill, la CoroMill 690. Aquesta maduixa de tall llarg està específicament dissenyada per obtenir una alta productivitat en el fresat de tall perifèric en titani. La CoroMill 690 és ideal per a aplicacions de fresat en el sector aeroespacial, de peces estructurals tals com a estructures aeroespacials: ales, fuselatges i trens d'aterratge. Entre altres aplicacions de la CoroMill 690 s'inclou la interpolació circular d'orificis pretaladrados, recanteado, contornejat i fresat en esquadra.

La maduixa munta plaquitas amb quatre talls per abaratir les operacions de perfilat en dues dimensions. Les plaquitas es presenten en qualitat GC1030 o GC2040 i amb geometria SL.

Les plaquitas se subjecten fermament mitjançant l'exclusiu adaptador iLock de Sandvik Coromant, que facilita un fresat precís i homogeni. Aquest adaptador proporciona una excel·lent subjecció axial, que evita el trencament de les plaquitas en arribar al final del recorregut. La CoroMill 690 està concebuda per adaptar-se al sistema Coromant Capto, que ofereix a l'usuari estabilitat i folgança addicionals del mànec, qualitats essencials per a un mecanitzat amb prolongacions i abastos llargs. Aquesta maduixa està disponible en diàmetres de 50 a 100 mm.

A més, cada cavitat de plaquita de la CoroMill 690 inclou un orifici roscat per al subministrament de refrigerant, que incorpora un filtre per a refrigerant a alta pressió que permet optimitzar l'evacuació d'encenall, la qual cosa constitueix un gran avantatge en el fresat frontal o en esquadra de cavitats o ranures.