Mitsubishi Materials España, S.A. - Freses de metall dur

Impact Miracle

Maduixa integral de metall dur per a materials temperats: ofereix una llarga vida útil

Fotografia de Maduixa integral de metall dur per a materials temperats
La maduixa integral de metall dur Impact Miracle permet el fresat eficaç de materials temperats amb una duresa de fins a 70 HRC.

Ofereix una llarga vida útil, a més d'una alta fiabilitat per al fresat de materials temperats amb una duresa de fins a 70 HRC, per a alguns competidors una meta inassolible. El motiu principal de per què la sèrie de maduixes integrals Impact Miracle de Mitsubishi Materials pot aconseguir l'aparentment inassolible està en l'ús del nou recobriment Impact Miracle, basat en l'acreditada tecnologia de recobriment de N (Al, Tu, Si) Miracle. Resultat: Un augment de la duresa de la capa de recobriment i una millora de l'estabilitat tèrmica. Les propietats s'optimitzen gràcies a una nova tecnologia de recobriment ‘Single Phase Nano Crystal’, la qual és responsable també d'una temperatura d'oxidació superior i un coeficient de fregament per lliscament inferior. Aquestes característiques tenen una importància crucial per a la fiabilitat i l'augment de la vida útil en el mecanitzat dels materials cada vegada més exigents d'avui dia. La prolongació de la vida útil constitueix un factor essencial per evitar els canvis d'eina durant el cicle de mecanitzat de peces de grans dimensions amb superfícies sensibles.

En les maduixes integrals de metall dur s'empra un nou material de substrat conjuntament amb les tecnologies de recobriment per PVD (depositación física en fase vapor) de Mitsubishi Materials o bé Mitsubishi Materials Kobe Tools. La combinació de recobriment, textura especial del substrat de metall dur i una nova geometria dels talls converteixen a les maduixes integrals de la sèrie Impact Miracle en la millor elecció per al mecanitzat de materials pretemplados.

La serieImpact Miracle inclou 7 tipus de maduixes integrals diferents, des de les maduixes per a radis de R 0,1 mm fins a les maduixes per a radis per a cantonades de Ø6, cobrint d'aquesta manera totes les aplicacions per a fresat amb metall dur.