Böllhoff, S.A. - Elements roscats

Amtec

Gamma d'inserits roscats: per a plàstics

Fotografia de Gamma d'inserits roscats
La gamma d'inserits roscats per a plàstics de Bollhoff comprèn inserits roscats de precisió per a la col·locació termoinductiva, per expansió i autorroscante. La gamma per a col·locació termoinductiva inclou l'Hitsert 2, que és un inserit roscat amb moleteado en diamant i longitudinal, amb tensions baixes, autocentrado, i amb juntes tóricas. És especialment útil per a l'estanqueïtat de les aplicacions.

L'Hitsert 3 també es col·loca de manera termoinductiva. És un inserit roscat amb contorn exterior patentat i és d'ús universal. Amb juntes tóricas també és especialment útil per a l'estanqueïtat de les aplicacions. També es pot col·locar per autorroscado i en fred.

El Sonicsert és un inserit roscat cilíndric moleteado en diagonals oposades que és especial per a la indústria de les telecomunicacions (M 0,8 a M 1,6). No solament és de col·locació termoinductiva sinó que també es col·loca per ultrasò. Està recomanat per tots els termoplàstics i existeix en diferents versions: amb rosca mascle, amb autofrenado del cargol, amb cap, entre uns altres.

La gamma per a col·locació per expansió inclou l'Expansionsert, el Spredsert i el Quicksert Tipus 1230. L'Expansionsert és un inserit que s'insereix per l'expansió de dues peces i queda fixat per pressió sobre les parets d'expansió moleteadas. Les seves principals aplicacions són les caixes i cossos d'aparells elèctrics. El Spredsert és un inserit ranurado d'expansió que es col·locació per l'expansió de les parets de l'inserit roscat. La col·locació és en fred, és ràpida i econòmica. Expansió per cargol. El Quicksert Tipus 1230 es col·loca amb un atornillador manual. La seva col·locació és fàcil i també pot ser instal·lat en peces ja acabades. S'aconsella la seva utilització per tots els termoplàstics i els termoendurecibles.

La gamma per a la col·locació autorroscante comprèn el Quicksert i el Quicksert Hex. El Quicksert és un inserit roscat cílindrico, acte-roscante, amb parets amb perfil de rosca asimètric i amb tensions baixes. El Quicksert Hex és una versió millorada del Quicksert. Té una rosca interior hexagonal i els temps de col·locació són curts. Està recomanat per tots els termoplàstics i els termoendurecibles.