Cisa Cerraduras, S.A.U. (Allegion) - Tancaportes

Cisa Serie D7200

Cierrapuertas aeri: amb un innovativo sistema de regulació

Fotografia de Cierrapuertas aeri
Cierrapuertas recomanat per a instal·lació en portes que pel seu ús són utilitzades per persones majors o incapacitades, gràcies al seu nou mecanisme intern es redueix considerablement l'esforç a l'obertura.

Disposa d'un innovativo sistema de regulació FAST que permet regular la força del cierrapuertas de forma ràpida i senzilla, segons les dimensions de la porta (força regulable 2÷5). Visualment es pot consultar en quina força està regulat el cierrapuertas.

La vàlvula de regulació del cop final permet controlar la velocitat de la porta en els últims graus de tancament per aconseguir un tancament optimo en qualsevol situació.

La vàlvula de regulació de retard en el tancament permet controlar la velocitat de la porta en els primers graus de tancament per aconseguir un retard que permeti per exemple, el pas de lliteres en un hospital.

La vàlvula de regulació de fre a l'obertura “Backchek” permet controlar el sobreesfuerzo al que pot ser sotmès el cierrapuertas i la porta quan la porta és oberta de forma violenta.

Disponible versió de braç amb retenció electromecànica (alternativa a la instal·lació d'electroimanes en portes tallafoc).

Posseeix plantilla de muntatge adhesiva i removible que facilita el marcatge dels orificis d'instal·lació del cos i braç del cierrapuertas.

La qualitat dels materials utilitzats i l'elevada tecnologia constructiva aporten als cierrapuertas CISA una regularitat de funcionament i una llarga durada en el temps.

Certificats:

Producte conforme a la normativa europea UNEIX EN1154 i UNEIX EN1155

Marcat CE segons la Directiva 89/106/CEE en els models aptes per a instal·lació en portes tallafoc.