Mitsubishi Materials España, S.A. - Broques de metall dur

Broca de metall dur: per al mecanitzat d'aliatges d'alumini

Fotografia de Broca de metall dur
Mitsubishi Materials ha desenvolupat una nova broca de metall dur per al mecanitzat d'aliatges d'alumini. Gràcies a la seva nova geometria i a les seves 4 canals de refrigeració s'aconsegueix un trepat fiable amb avanç elevat d'aliatges d'alumini.

La demanda i l'ús creixent de components d'alumini han disparat la demanda d'eines de precisió i els requisits que aquestes han de complir.

La nova broca MNS posseeix, igual que les sèries de broques amb gran èxit MPS/MSL i MWS, talls de tall de geometria corbada.

La geometria de la broca optimitzada de manera específica per al mecanitzat d'alumini millora l'evacuació de l'encenall, impedint que aquesta s'acumuli.

A causa dels seus 4 canals de refrigeració es requereix una quantitat molt superior de lubrificant en comparació de les broques convencionals amb 2 canals. El posicionament dels 4 canals exerceix un paper important. Després de nombroses anàlisis, els 4 canals s'han posicionat de manera que s'impedeixin les soldadures d'encenall en el tall de cort.

Gràcies a l'ocupació de la broca MNS és possible millorar notablement l'eficiència en el mecanitzat així com els temps de cicle per forat. Sota demanda poden subministrar-se altres dimensions.