SSI Schaefer Sistemas Internacional, S.L. - Magatzems intel·ligents

Schäfer LogiMat

Armari vertical: per picking i magatzematge

Fotografia de Armari vertical
Armari vertical LogiMat és la solució ideal per emmagatzemar de forma compacta peces petites i poder preparar-les de forma ergonòmica aconseguint reduccions d'espai i alta velocitat de picking.

Ofereix una solució avantatjosa en aquestes empreses on es manipulen un gran nombre de referències de petit volum i baixa rotació.

Entre els principals avantatges del LogiMat està la millora de l'eficiència derivada de l'automatització de certs processos. S'aconsegueixen, per exemple, millores de rendiment entorn del 20% gràcies a l'augment de la velocitat de picking, minimitzant els errors de picking gràcies als processos controlats per ordinador.

D'altra banda, s'aconsegueix una important reducció de costos logístics i operatius associats; alguns dels més notables són la reducció dels temps de desplaçament de l'operari en més del 70% o la reducció dels costos energètics gràcies a la seva construcció compacta i ergonòmica.

A més els armaris verticals tenen una estructura modular i diverses opcions disponibles per adaptar-se a la situació individual de cada client. Com a exemple existeix l'opció LogiLift, que regula l'altura de la finestra d'accés perquè s'ajusti a l'operari; o el dispositiu únic d'inclinació LogiTilt, que inclina la safata de recollida automàticament cap a endavant facilitant el treball de l'operari.