Sandvik Coromant Ibérica, S.A. - Plaquetes de tornejat

Sandvik Coromant LC

Eines de tornejat: per a acers baixos en carboni

Fotografia de Eines de tornejat
El tornejat d'acers amb baix contingut de carboni amb bons resultats, resulta amb freqüència una dura tasca amb les geometries de cort convencionals, on el constant tust dels encenalls sol provocar interrupcions en la producció. Com a solució a aquest problema, Sandvik Coromant introdueix ara LC, una geometria de tall per afrontar aquesta dificultat molt freqüent en el mecanitzat d'aquests materials.

Mitjançant l'oferta d'una més efectiva evacuació d'encenall i un menor risc de tust de les mateixes durant el procés de mecanitzat, el disseny de geometria de tall suposa un pas cap al mecanitzat sense problemes en aquest àrea. Un mínim risc de deterioració de l'eina, derivat d'una millor evacuació de l'encenall, contribueix a impulsar la productivitat al mateix temps que l'acabat superficial de les peces també es veurà afavorit.

Una altra possibilitat més serà la d'aplicar grans avanços gràcies a la capacitat de les plaquitas rascadoras.

Un disseny únic, amb capacitat per a un alt rendiment en la producció de grans sèries com a caixes del canvi per a la indústria d'automoció i, en una primera fase, la geometria per a acers baixos en carboni serà llançada en les altament productives qualitats – GC4225, GC1525 i GC2025 – per obtenir els millors resultats possibles.