Walter Tools Ibérica, S.A.U. - Portaeines

Tübingen

Adaptadors per a eines de precisió: precisió des de la claveguera fins al tall de cort

Fotografia de Adaptadors per a eines de precisió
Walter inclou adaptadors cònics monobloque al seu rang de porta eines. Precisió des de la claveguera fins al tall de cort. El fabricant d'eines de precisió de Tübingen presenta la seva gamma de producte amb adaptadors cònics monobloque.

Sistema de fixació a adaptadors cònics per a operacions de desbastament i de desbastament pesat. La gran superfície cònica amb la seva corresponent superfície d'amarri, permet la transmissió d'alts nivells de força i parell. A més dels ja disponibles adaptadors modulars HSK i SK que s'adapten a les diferents solucions de mecanitzat, el rang de Walter ara inclou uns dissenys monobloque molt robusts en SK40 i SK50, també en BT40 i BT50. Els usuaris es beneficien almenys de dos avantatges. El primera, la més alta qualitat possible en l'adaptador i en l'eina, la segona, ser capaces d'obtenir tot des de la mateixa font, per la qual cosa el procediment també se simplifica. Sota requeriment, l'adaptador i l'eina poden venir acoblats en un sol paquet. La velocitat del departament logístic de Walter, ens assegura un temps de subministrament curt.

Els adaptadors Walter estan caracteritzats per una màxima precisió i toleràncies mínimes en el con, com a resultat s'obté una màxima concentricidad en l'amarri. Walter garanteix un mínim d'equilibrat de G6.3 a 16.000 rpm. La refrigeració pot ser central tipus A o pel collaret-balona tipus B. La selecció pot fer-se per a fixació hueca amb cargol allen tipus AK155 o amb creuera tipus A155, amb pinça d'amarri tipus AK300 o Weldon tipus AK170.