Trafic Mat y Mas, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Trafic Mat y Mas, S.L.
C. Pico del Mulhacén, 24
28500 Arganda del Rey (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑914850974  
🖷:  +34‑1485070
w:  www.trafic.es
Importador i distribuïdor de les catifes Notrax, Fentex i Muovihaka Oy

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Trafic Mat y Mas, S.L.

Trafic S.L. importa i distribueix en exclusiva per a tot el territori nacional una línia de catifes industrials per a tot ús amb productes específics per a cada sector, comptant amb una àmplia gamma de materials i acabats.

Els seus avançats sistemes tecnològics permeten al treballador comptar amb seguretat i ergonomia, proporcionant beneficis com: antifatiga, antideslizamiento, protecció i aïllament. Així mateix disposa d'una línia d'absorbents, per al control i prevenció de vessis, mantenint així les zones de treball netes, segures i prevenint accidents. Són aptes per suportar tot tipus de líquids.

Trafic S.L. disposa també de catifes d'entrada modulars per a usos varis sense importar les condicions climatològiques, molt funcionals per detenir brutícia i escombraries a les zones d'entrada. Són les més fortes i duradores del mercat.

Empresa importadora i distribuïdora, en exclusiva per a Espanya, dels productes fabricats per les Companyies:
1- “Superior Manufacturing Group” (SMG) propietari de la marca "NOTRAX Floor Matting", empresa capdavantera mundial en el camp de les Catifes Ergonòmiques, Antifatiga i de Seguretat, per a les persones que treballen dempeus. Les hi ha per a zones humides i seques, de cautxú o de vinil, perforades i llises i en una gran varietat de models i grandàries.
Igualment SMG fabrica les Catifes de Control de Brutícia NOTRAX. Aquestes són catifes d'entrada i decoració, amb base de cautxú o pvc, i amb la possibilitat de posar-los logotips.

2- “FENTEX Number One in Spill Control” especialistes en absorbents de líquids i en el Control i Prevenció de Vessis de qualsevol tipus: aigua, oli, hidrocarburs, químics, làctics, alcohols, àcids, etc.

Tenim els nostres magatzems i oficines en Coslada, Madrid, molt prop de l'aeroport de Barajas i del Centre de Transports on tenen la seva seu central la major concentració d'empreses de transports per carretera.

Comencem la nostra activitat l'any 2002 després d'haver passat més de 35 al món de la catifa.

Links empreses:
www.notrax.com
www.fentex.co.uk
www.limpiezaintersofa.com