SuSpain Técnica, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
SuSpain Técnica, S.L.
Can Fenosa 10-14, Nave 3 - Pol. Ind. Martorelles
08107 Martorelles (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑935440025  
🖷:  +34‑935792796
w:  www.suspaintecnica.es
Subministrament de components tècnics per a la indústria.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
SuSpain Técnica, S.L.

Suspain Tècnica. S.L. és una empresa situada a la província de Barcelona dedicada a la distribució de components tècnics en l'àmbit industrial.

La seva activitat és la representació en exclusiva de fabricants europeus de primer nivell en el camp de l'amortiment, regulació i transmissió.

Els pilars de la seva oferta actual són ressorts de gas (amb i sense bloqueig), amortidors, sistemes per a la regulació en altura (mecànics, electromecànics, pneumàtics i hidràulics), guies telescòpiques de coixinets de boles i en el camp de la transmissió: clavegueres telescòpiques, engranatges i reexpedicions de baixa potència.

El seu objectiu és satisfer les necessitats dels seus clients i posar a la seva disposició no només els seus productes sinó també el seu coneixement i experiència per poder desenvolupar una relació de cooperació que vagi més enllà d'una mera relació proveïdor client.

Només de la mà dels seus clients, apostant per la qualitat, la innovació i la diferenciació, podran seguir obrint-se camí cap al futur en un entorn globalitzat altament competitiu i exigent.