Fein Power Tools Ibérica, S.L.U. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Fein Power Tools Ibérica, S.L.U.
Primavera, 25 - Pol. Ind. Las Monjas
28850 Torrejón de Ardoz (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑916557700  
🖷:  +34‑916557701
w:  www.fein.es
Fabricant d'eines elèctriques de mà

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Fein Power Tools Ibérica, S.L.U.

FEIN POWER TOOLS IBÈRICA S.L. és una filial al cent per cent de C. & I. FEIN GmbH. L'empresa amb seu a Torrejón d'Ardoz té catorze empleats. Totes les eines elèctriques FEIN es venen a Espanya i Portugal exclusivament a través de comerços especialitzats.

La primera eina elèctrica del món és un invent de l'empresa C. & I. FEIN GmbH. Wilhelm Emil Fein la va fundar en 1867. El seu fill Emil Fein va desenvolupar l'any 1895 la primera perforadora de mà elèctrica. Actualment, aquesta empresa tradicional amb 840 empleats, dels quals 600 es troben a Alemanya, és una fàbrica d'eines elèctriques professionals de màxima qualitat que compta amb fama mundial. Aquest fabricant suabo desenvolupa i produeix solucions d'aplicació per als segments de mercat del metall, la construcció i l'automoció: eines elèctriques professionals i fiables per a la indústria i l'artesanado. FEIN posseeix més de 500 patents i 300 drets de protecció. Tretze empreses filials internacionals i representants distribueixen els productes FEIN en 45 països. Des de fa 140 anys, la marca FEIN ofereix solucions d'aplicació d'una qualitat immillorable.

L'empresa FEIN Power Tools Ibèrica S.L. es presenta al costat de les seves novetats i productes del 14 al 19 de maig de 2007 en Construmat, Saló Internacional de la Construcció a Barcelona. L'empresa comercialitza les eines elèctriques professionals i d'alta qualitat d'aquest fabricant alemany a Espanya i Portugal. FEIN Ibèrica, fundada a l'octubre de 2006, amb seu a Torrejón d'Ardoz, Madrid, és una filial participada al 100% de l'empresa alemanya C. & I. FEIN GmbH.

Les eines elèctriques FEIN es comercialitzen a Espanya i Portugal des de fa més de 30 anys. La nova filial de FEIN es concentra exclusivament en la venda de productes FEIN així com lijadoras de banda estacionàries GRIT by FEIN, de manera que pot atendre les necessitats dels clients amb gran flexibilitat. La continuïtat en l'assistència al client està garantida ja que FEIN Ibèrica aposta per una estreta relació de col·laboració amb els seus distribuïdors i clients. FEIN Ibèrica s'ha fet càrrec de part dels empleats i oficines de l'antigüo representant espanyol de la marca FEIN, Echazarra-Emix S.A. Amb un total de catorze empleats quedaran atesos els mercats espanyol i portuguès. Amb la fundació de la seu espanyola, el grup FEIN continua la internacionalització i consolidació de les seves vendes a escala mundial.

Gràcies a un intens assessorament, una àmplia oferta de formació i presentacions de producte in situ, FEIN Ibèrica reforça la seva posició de fabricant de producte especialitzat. Tots els productes FEIN i GRIT es venen a Espanya i Portugal exclusivament a través de comerços especialitzats.

Jesús Moreno, director gerent de FEIN Power Tools Ibèrica: “Amb la implantació d'una empresa filial, FEIN demostra el seu interès per un mercat amb un gran potencial com és l'espanyol, i la seva aposta per desenvolupar els valors que, des de sempre, han caracteritzat a la marca: desenvolupament tecnològic, alt rendiment, robustesa i proximitat a l'usuari”

El grup FEIN, amb 13 filials i representacions en 45 països, desenvolupa, produeix i distribueix solucions d'aplicació per als segments de mercat del metall, la construcció i l'automoció. Les seves eines elèctriques professionals s'utilitzen tant en la indústria com el professional. La història d'aquesta empresa tradicional, els orígens de la qual es remunten a 140 anys enrere, es caracteritza per les seves moltes troballes i patents, d'entre els quals destaca l'invent de la primera perforadora de mà del món en 1895.