Comercial Muela, S.A. (Victorinox) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Comercial Muela, S.A. (Victorinox)
Ctra. N-420, km 165,500
13440 Argamasilla de Calatrava (Ciudad Real) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑926477680   +34‑926477093  
🖷:  +34‑926478358
w:  www.comercialmuela.com
Fàbrica de cuchillería esportiva

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Comercial Muela, S.A. (Victorinox)

En 2002 es compleixen 50 anys des que les mans d'Eladio Queixal donessin forma a la seva primera navalla; una peça indiscutiblement artesana que iniciaria una llarga saga que amb el temps hauria de convertir-se en una oferta de centenars de models que farien famós el seu emblema i el seu cognom en els cinc continents.

Aquella primera peça va aconseguir que ràpidament molts afeccionats i col·leccionistes volguessin aconseguir més i més models, la qual cosa es va traduir que Queixal instal·lés en la localitat de Puertollano un petit taller des d'on iniciar la seva trajectòria professional com a fabricant d'armes blanques.

Van ser temps difícils, sense l'ajuda de mitjans industrials que facilitessin la seva labor, però van servir també per demostrar la capacitat i la tenacitat d'aquest artesà autodidacta i per confirmar la creixent acceptació de la qual gaudeixen els seus ganivets i navalles, la qualitat en els materials i l'acabat van ser sempre premissa fonamental en cadascuna de les seves peces.

No va passar molt temps fins que el petit taller va haver de traslladar-se i convertir-se en fàbrica, alhora que la demanda dels ganivets Molgui es feia cada vegada més nombrosa i fins a internacional.

Amb el pas dels anys el catàleg de Manufactures Molgui va ser creixent en dissenys i opcions, alhora que la seva presència en les principals mostres i fires, tant a Espanya com en diferents països estrangers, van servir per acréixer la importància i projecció d'una marca que demostrava de forma innegable la seva consolidació.

Avui, Manufactures Queixal compta amb unes modernes instal·lacions tècniques, industrials i comercials, capaces d'atendre les importants comandes que arriben des de tothom, destinant no obstant això una part de la producció a peces en les quals el toc artesà contínua posant de manifest la seva benvolguda diferència respecte a altres fabricants.

Per si no fos poc, Eladio Queixal explica en l'actualitat amb la presència rellevo dels seus cinc fills que s'han anat incorporant gradualment a l'equip tècnic o comercial de l'empresa, suposant la millor garantia de confiança i continuïtat.