Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El II Foro del Bricolaje y Jardín se anticipa a las tendencias del sector
La trobada reuneix a París a gairebé 500 protagonistes de la indústria a Europa

L'II Fòrum del Bricolatge i Jardí s'anticipa a les tendències del sector

Javier García11/06/2012
Què donarà de si en els propers anys el sector del bricolatge i el jardí? Quins seran les tendències que marcaran aquesta indústria? Cuán important serà el comerç electrònic en un futur no llunyà? Està preparat el sector per a això? L'II Fòrum del Bricolatge i Jardí, celebrat els passats 31 de maig i 1 de juny en el Disney's Newport Bay Club Convention Center de París, va donar resposta a aquestes i a altres preguntes relatives al sector.
El Disney's Newport Bay Club Convention Center de París va ser l'escenari triat per a la celebració de la segona edició del Fòrum del Bricolatge i...
El Disney's Newport Bay Club Convention Center de París va ser l'escenari triat per a la celebració de la segona edició del Fòrum del Bricolatge i Jardí.

Organitzat per Fediyma (European Federation of DIY Manufacturers) i Edra (European DIY Retail Association), les dues grans organitzacions europees del sector, el fòrum va reunir durant dos dies a més de 480 protagonistes de la indústria del jardí i del bricolatge del Vell Continent. L'esdeveniment va servir també per donar a conèixer el nou estudi de la Federació Europea de Fabricants de Bricolatge, que se centra en aspectes com el comportament dels consumidors i que inclou dades del sector d'Àustria, Itàlia, Països Baixos, Polònia, Rússia i Turquia.

Anna Maria Corazza Bildt, membre del Parlament Europeu, durant la seva intervenció
Anna Maria Corazza Bildt, membre del Parlament Europeu, durant la seva intervenció.

La segona edició d'aquesta trobada va girar entorn de quatre pilars: el comerç electrònic (I-commerce), les noves tendències de disseny en tendes i embalatges, les tendències de futur per incrementar el potencial de creixement del jardí i com fitxar i desenvolupar a les persones adequades (recursos humans). Per a això, el fòrum va comptar amb ponents destacats com Anna Maria Corazza Bildt, membre del Parlament Europeu, qui va pronunciar la ponència ‘Un mercat minorista més just i eficient’.

Interempresas Ferreteria i Interempresas Jardineria no van faltar a la cita
Interempresas Ferreteria i Interempresas Jardineria no van faltar a la cita.

“Oferir més per menys”

Així mateix, la trobada va ser el marc triat per a la presentació de l'estudi ‘El comportament dels consumidors al mercat europeu de bricolatge i jardineria’, a càrrec d'Oliver Schmitz, de GfK Living & Retail, qui va afirmar que “no es tracta de baixar els preus, sinó d'oferir més per menys”. En aquest sentit, Schmitz va augurar un futur prometedor per al sector als països de l'Est “per l'apressant necessitat de condicionar cases velles”. Per la seva banda, Philippe Tible, CEO, Kingfisher, va tractar sobre ‘L'evolució del bricolatge al mercat francès’.

L'esdeveniment també va abordar qüestions com el disseny. Prova d'això van ser les conferències de Véronique Laury, directora comercial de B&Q, Regne Unit, i Mariann Wenckheim, sòcia directora de 20-20 Strategic Design Company, Regne Unit. A continuació, Alexander Bochert, vicepresident executiu de Tesa ES, va tractar sobre ‘Marca, producte i plataforma de disseny’ mentre que Judy Coo, dissenyadora internacional i consultora de color de Judy Coo and Partners, Regne Unit, va parlar del potencial del color per a la venda. Alex Speelman, director creatiu de B&C International va animar als assistents amb la seva ponència ‘Dissenya-ho tu mateix’.

En una sala adjunta al saló de conferències, una dotzena de stands van mostrar l'oferta de destacades empreses del sector...
En una sala adjunta al saló de conferències, una dotzena de stands van mostrar l'oferta de destacades empreses del sector.

La millor marca

En l'apartat dedicat a recursos van intervenir, entre uns altres, el desenvolupador de marca humana Jon Christoph Berndt amb la seva conferència ‘Tu mateix ets la millor marca: millora el teu perfil amb el concepte Human Branding’. Per la seva banda, David Bosshart, director de l'Instututo Gottlieb-Duttweiler de Suïssa, va parlar de ‘Les tendències de consum: The Age of Less’ David Domoney, director de Domoney TV i presentador de temes de jardineria a Regne Unit, va exposar la seva xerrada titulada 'Diamants en brut'; Frédéric Sambourg, president de productes per a la llar de Bricomarché i Bricocash, França, va explicar les ‘Tendències de consum i oportunitats al mercat de jardineria per als detallistes’, mentre que David Algar, CEO en Hozelock, Regne Unit, va exposar les ‘Tendències de consum al mercat de jardineria - Implicacions per als proveïdors’. En la trobada també van participar Marco Orlandelli, director gerent d'Orlandelli Garden Center, Itàlia, Paul Alexander, CEO de Beyond Analysis, Regne Unit, seguit per Alastair Bruce, director de Retail de Google; Volker Wissmann, CMO d'Online Programari, Alemanya, i Per Håkans, director de màrqueting de Tiger of Sweden.

Empreses o entitats relacionades

Fediyma vzw - European Federation of DIY Manufacturers

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    09/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis