Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Solfer celebrará su I Encuentro de Compras en septiembre en Feria Zaragoza

Solfer celebrarà la seva I Trobada de Compres al setembre en Fira Zaragoza

21/06/2012

21 de juny de 2012

Durant els dies 28 i 29 de setembre, en la Fira de Saragossa, tindrà lloc la I Trobada de Negocis Solfer.

Solfer —Solucions per a Ferreteries— neix de l'acord entri Cecofersa, Coarco i Coferdroza sobre la base de la necessitat de buscar camins i oportunitats dirigides a aportar nous valors a la cadena de subministrament, oferir avantatges als proveïdors, satisfer les necessitats del client professional i particular, assegurar el futur d'associats/socis i garantir el creixement personal i professional de les tres organitzacions.

Imagen
Solfer, com sumeixi d'aquests tres grups, actualment dóna com a resultat prop de 800 ferreteries i subministraments industrials associats que cobreixen la totalitat d'Espanya i Portugal, abasta una distribució especialitza i generalista i es recolza en un equip de 102 professionals altament qualificats i capacitats per oferir els millors serveis en compres, vendes, màrqueting, logística, informàtica, finances, administració, importacions, gestió de qualitat, RSC, recursos humans, entre uns altres.
Així, aquesta I Trobada de Negocis Solfer és la primera oportunitat del grup per potenciar la seva imatge de grup i realitzar un gran esdeveniment referent en el sector que faciliti el contacte entre els seus associats/socis i proveïdors homologats amb l'objectiu de rendibilitzar els negocis i dinamitzar les compres. El benefici per als proveïdors serà disposar durant dos dies de la presència dels associats/socis de Solfer i assegurar les visites i compres de clients potencials de ferreteria i subministrament industrial distribuïts en tot el territori d'Espanya i Portugal.

L'incentiu per als associats/socis serà disposar durant dos dies dels principals proveïdors del sector en la mateixa trobada i aprofitar-se d'unes atractives condicions especials i exclusives de compra durant la vigència de l'esdeveniment.

Empreses o entitats relacionades

Cecofersa - Central de Compras y Servicios Profesionales, S.A.
Coarco, Cooperativa de Servicios
Coferdroza, S.C.L. - Cooperativa Ferreterías y Droguerías de Zaragoza

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    09/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis