Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Diego Martín, nuevo presidente del Comité Aecoc de Ferretería y Bricolaje

Diego Martín, nou president del Comitè Aecoc de Ferreteria i Bricolatge

13/06/2012

13 de juny de 2012

El Comitè de Ferreteria i Bricolatge de Aecoc ha ratificat avui, en el transcurs de la seva reunió ordinària, el nomenament de Diego Martín, director general de Bricor, com a nou president. El relleu es produeix després de la renúncia voluntària de l'anterior president, José María Mera, gerent de CMB Bricolage.
Imagen
Diego Martín ocupa el seu actual càrrec en Bricor des de gener de 2011, després d'haver estat director central de Compres i cap d'Operacions en la mateixa companyia durant els 6 anys anteriors. Enginyer Agrònom per la Universitat Politècnica de Madrid, la seva carrera professional en el sector de la ferreteria i el bricolatge va començar en 1997 en Leroy Merlin, on va desenvolupar diverses responsabilitats en àrees de gestió i serveis.
Aecoc ha volgut aprofitar el relleu en la presidència del seu comitè sectorial per agrair el treball i la contribució a la bona marxa dels projectes en marxa en aquest sector de José María Mera, durant els prop de dos anys en els quals va estar al capdavant del mateix. Igualment, acull amb il·lusió el nou nomenament, segur del bon paper que sens dubte desenvoluparà Diego Martín com a nou president del Comitè de Ferreteria i Bricolatge de l'Associació.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis