Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a En análisis macroeconómico de Federico Félix abre el martes el XIV Congreso AECOC de Frutas y Hortalizas

En anàlisi macroeconòmica de Federico Félix obre el dimarts el XIV Congrés AECOC de Fruites i Hortalisses

08/06/2012

8 de juny de 2012

Amb àmplia experiència i coneixement del sector agroalimentari espanyol, el president de la Federació Empresarial d'Agroalimentación de la Comunitat Valenciana i vicepresident de la Indústria i Mercat Avícola de la Unió Europea (AVEC), Federico Félix, oferirà la seva particular visió de l'entorn macroeconòmic en el qual les companyies hortofrutícolas del país han d'operar en l'actualitat. La seva intervenció obrirà el XIV Congrés AECOC de Fruites i Hortalisses que, inaugurat per la consellera d’Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua de la Generalitat Valenciana, Maritina Hernández, reunirà a València a uns 250 directius de companyies del sector els propers 12 i 13 de juny.

El Punt de Trobada oferirà una completa anàlisi de les noves tendències i desafiaments als quals les companyies s'han d'enfrontar per seguir aportant valor al consumidor, així com les claus per exportar amb èxit aquests aliments, el paper de les marques i la innovació en el sector, entre altres qüestions. Per a això comptarà amb la participació de ponents com el Key Account Manager de Nielsen, Roberto Butragueño; la directora d'Alimentació de l'Institut de Comerç Exterior (Icex) a Londres, María José Sevilla; el director de Vendes del distribuïdor Rewe Schäfer, Thomas Odenthal; la directora de Màrqueting de Taronges Torres, María José Sala; la directiva de Vendes de VOG (Pomes Marlene), Alessia Bozza; i del professor del Departament d'Adreça Màrqueting d'Esade, Carles Torrecilla. Així mateix, també participaran el director de Fruita i Verdura de Dia, Jesús Gómez; el director de Màrqueting de Grup Uvesco, Miguel Ángel Zamorano; i el fundador i CEO d'esdemercado.com, Nacho Manent.

El XIV Congrés AECOC de Fruites i Hortalisses, que se celebrarà en el recinte de Fira de València, també analitzarà la influència de factors climatològics en el sector –de la mà del cap de Meteorologia de Tv3, Tomás Molina– i el paper d'aquest sector en la nutrició, amb la participació del professor de la Universitat de Barcelona, Abel Mariné.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis