Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aecoc reúne a administraciones y empresas para analizar los retos del transporte urbano de mercancías

Aecoc reuneix a administracions i empreses per analitzar els reptes del transport urbà de mercaderies

11/06/2012

11 de juny de 2012

Aecoc reunirà el proper 28 de juny a Madrid a uns 150 responsables de Mobilitat de les principals ciutats espanyoles i directius de companyies transportistes i les seves usuàries, en el marc de l'III Fòrum Aecoc del Transport Urbà de Mercaderies (TUM). La capital acull per primera vegada aquest Punt de Trobada que analitzarà les claus per fer realitat una distribució de mercaderies a les ciutats eficient i respectuosa amb el seu entorn.

Així, l'III Fòrum TUM d'Aecoc s'obrirà amb una mostra de com les noves tecnologies aplicades al motor ofereixen avantatges, tant a nivell mediambiental com a econòmic, al sector.

De mà dels directors de Logística de Supermercats Sabeco (Antonio Rueda) i de Condis (Víctor Escanciano), els assistents coneixeran la manera en què tots dos distribuïdors han sabut incorporar motors més eficients i sostenibles en el seu transport urbà: Sabeco a través de vehicles a gas de distribució nocturna, amb capacitat per 27 palets; i Condis a través de vehicles elèctrics.

En aquest sentit, el Fòrum explicarà també amb la participació del director de Solucions de Mobilitat (José Ramón Freire), i el responsable de Projectes de Transport (Benito Erm) de Gas Natural. Junts exposaran les aportacions del gas natural en la reducció d'emissions, tant de CO2 com d'òxids de nitrogen, així com els seus plans de desenvolupament d'infraestructures de càrrega a les ciutats.

A més, el programa analitzarà les fórmules posades en pràctica en ciutats europees en aquest àmbit, gràcies a la participació de reconeguts professionals de la Universitat de Newcastle i de l'European Urban Logistics (Paulus T. Aditjandra i Simon Hayes respectivament).

D'igual manera, el Fòrum comptarà amb un apartat eminentment pràctic en el qual els responsables de Mobilitat dels ajuntaments de la Corunya, Barcelona, Bilbao, Madrid, València i Sevilla respondran expressament a les consultes que els assistents els formulin en el transcurs del Fòrum. Qüestions relatives a les restriccions en la circulació, zones de càrrega i descàrrega, descàrrega nocturna, impostos, tràmits, etc., trobaran resposta en aquest bloc temàtic.

Els reptes del canal Horeca

Amb més de 25.000 vehicles de repartiment utilitzats diàriament, el canal Horeca representa una part molt important de la Distribució Urbana de Mercaderies. No en va, els seus punts de subministrament suposen el 40% dels establiments de les ciutats espanyoles.

Com afronta el sector Horeca una distribució veritablement sostenible centrarà un altre dels blocs del Fòrum TUM d'Aecoc, on José Manuel Fernández Echevarría, director general de Fedishoreca analitzarà les vies de col·laboració entre administracions, empreses de distribució i establiments Horeca, imprescindibles per fomentar una distribució sostenible en els nuclis urbans. Una intervenció que es completarà amb una taula rodona en la qual participaran el director d'Operacions de Guzmán Gastronomia, Juanjo Soliman, i el director comercial de Disbesa Madrid, Juan Cuberas.

Així mateix, el Fòrum abordarà la nova proposta de Makro Cash&carry en l'operativa de distribució urbana. Des de la companyia majorista, el responsable de Transport Delivery, Félix Blanco, i el responsable de Delivery, Alfonso Derqui, presentaran un model d'aprovisionament integral nou al nostre país, que permet respondre a la demanda de major nivell de servei del canal Horeca i contribueix a la reducció de quilòmetres i vehicles utilitzats en el transport urbà de mercaderies.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis