Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El XVI Congreso Aecoc de Frutas y Hortalizas tratará de descubrir la "receta del éxito" para el sector

El XVI Congrés Aecoc de Fruites i Hortalisses tractarà de descobrir la "recepta de l'èxit" per al sector

29/05/2012

29 de maig de 2012

Uns 250 directius de destacades companyies del sector de fruites i hortalisses del nostre país es donaran cita a València els dies 12 i 13 de juny en el XIV Congrés Aecoc de Fruites i Hortalisses, una cita que s'ha consolidat com a punt de trobada de referència per prendre el pols anualment a aquest mercat. En aquesta ocasió, el congrés tractarà de definir la “recepta de l'èxit” perquè les companyies s'adaptin al nou consumidor, especialment marcat per la conjuntura econòmica i el nou estil de vida. Per a això, el programa comptarà amb una completa anàlisi de les noves tendències i desafiaments als quals les companyies s'han d'enfrontar per seguir aportant valor al consumidor, de la mà del Key Account Manager de Nielsen, Roberto Butragueño.

Les claus per respondre millor a la demanda de fruites i hortalisses en altres països s'ha convertit en fonamental per a les companyies del sector al nostre país, cada vegada més sensibles al potencial de l'exportació. Així, el punt de trobada d'Aecoc comptarà amb la participació de la directora d'Alimentació de l'Institut de Comerç Exterior (Icex) a Londres, María José Sevilla, que analitzarà el mercat anglès; i del director de Vendes del distribuïdor Rewe Schäfer OHG, Thomas Odenthal, que oferirà detalls sobre la comercialització d'aquesta secció en la distribució europea. Igualment, el programa inclou l'anàlisi del paper de les marques en aquest mercat i l'especial incidència del factor emocional en les decisions de compra, pel que inclou la visió de la directora de Màrqueting de Taronges Torres, María José Sala, la directiva de Vendes de VOG (Pomes Marlene), Alessia Bozza, i del professor del Departament d'Adreça Màrqueting d'Esade, Carles Torrecillas.

Imagen
En la seva segona jornada, el punt de trobada descobrirà algunes de les innovacions que més poden afavorir al sector. Per a això, analitzarà les claus dels nous models comercials que estan triomfant en l'actualitat, de la mà del director de Fruita i Verdura de Dia, Jesús Gómez; el director de Màrqueting de Grup Uvesco, Miguel Ángel Zamorano; i el director d'esdemercado.com, Nacho Manent. D'igual manera, els assistents coneixeran les propostes innovadores de professionals del sector com la investigadora d'IVIA, Alejandra Salvador; el director general d'Actel, Antoni Llaras i el president d'I.G.P. Poma de Girona, Venanci Grau. El XIV Congrés Aecoc de Fruites i Hortalisses, que se celebrarà en el recinte de Fira de València, també analitzarà el paper d'aquest mercat en la restauració –pel que comptarà amb el xef Ricard Camarena-, la influència de factors climatològics en el sector –de la mà del cap de Meteorologia de Tv3, Tomás Molina- i el paper d'aquest sector en la nutrició –amb la participació del professor de la Universitat de Barcelona, Abel Mariné–.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis