Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Tecnomarketing 2012 impulsa la innovación como clave para adaptarse al nuevo mercado

Tecnomarketing 2012 impulsa la innovació com a clau per adaptar-se al nou mercat

17/05/2012

17 de maig de 2012

Tecnomarketing 2012, el congrés AECOC del Màrqueting i l'Estratègia Comercial, se centrarà en la seva propera edició a destacar el paper de la innovació com a clau per adaptar-se a la nova conjuntura econòmica, que està afectant a tots els mercats al nostre país.
Més de 350 professionals de les principals companyies nacionals i multinacionals del gran consum es donaran cita en un Punt de Trobada que aquest any presenta dues importants novetats: la presentació del 'Supermercat Virtual de la Innovació' i l'engegada dels I Premis AECOC de Shopper Màrqueting.
La primera de les propostes mostrarà, en un espai virtual, les propostes més innovadores de les companyies en àrees com la conveniència o solució, el producte regional o local, la salut i el benestar, les delicatessen o oferta “premium” o el concepte “low cost”, entre unes altres. Per la seva banda, els I Premis de Shopper Màrqueting neixen de la voluntat d'AECOC de reconèixer les millors accions cap al client tant dins com fos del punt de venda, així com les millors estratègies de 360º.
Tecnomarketing 2012 reunirà al seu programa a màxims directius de les àrees de Màrqueting i Comercial de companyies d'àmbit nacional i internacional. Així, el Punt de Trobada, al que assistiran més de 350 professionals del sector, comptarà amb la participació del director de Màrqueting de Campofrío, Jaime Lobera; el director de Màrqueting i Desenvolupament de Negoci de Caprabo, Manel Complert; el global shopper leader vice president de Nielsen, Adrian Sanger; la vicepresident d'Innovació de MacCann Erickson World Group, Mónica Deza; el vicepresident de Màrqueting Worldwide de The Colomer Group, Javier Asarta i el director comercial de Coca-cola de Femsa Brasil, Aníbal Lagos, entre uns altres.
A més, els assistents tindran també l'oportunitat de conèixer la particular visió sobre les necessitats d'adaptació al nou mercat del reconegut economista, escriptor, columnista habitual i membre del consell de redacció del Financial Estafis Tim Hardford.

En opinió de l'autor de llibres com 'L'economista camuflat', 'Adapta't' i 'La lògica de la vida', la recerca de noves fórmules, la valentia d'assumir el risc d'equivocar-nos i l'habilitat per aprendre de cada fracàs determinen la nostra capacitat d'adaptació i possibiliten la troballa de solucions a cada obstacle que s'interposa en el desenvolupament de la societat del nostre dia a dia.

Tim Hardford serà l'encarregat de tancar la primera jornada de Tecnomarketing 2012, que tindrà lloc els dies 30 i 31 de maig en el Centre de Convencions Nord d'Ifema-Fira de Madrid.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis