Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Solfer: Cecofersa + Coarco + Coferdroza

Solfer: Cecofersa + Coarco + Coferdroza

01/03/2012

1 de març de 2012

Ahir dia 29 de febrer, va tenir lloc la presentació a proveïdors de les bases i objectius de l'acord materialitzat per Cecofersa, Coferdroza i Coarco el passat 16 de febrer de 2012.

La presentació ha tingut lloc a l'Hotel Vetllada de Madrid i ha comptat amb l'assistència de més de 300 proveïdors. L'acte que va començar amb la presentació de la nova imatge de Solfer (‘Solucions per a ferreteries’) va comptar amb la introducció del president de Coferdroza, Manuel Tomás, que va donar pas a les intervencions de David Martínez De Baños (director gerent de Coferdroza), Balbino Menéndez (director general de Cecofersa), Juan Ignacio Pérez-Nievas (director gerent de Coarco), que van anar els responsables de donar a conèixer als assistents les bases d'aquest nou acord.

La imatge de Solfer es basa en el sol, conegut per tots, que simbolitza la vida, la força, l'ecologia, la seguretat, la confiança, el lideratge, etc., neix de la filosofia del nou grup i serà el fil conductor d'aquest nou acord.

Així neix Solfer, amb 792 punts de venda que cobreixen la totalitat del territori nacional i Portugal a les mans de tres empreses capdavanteres: Cecofersa, Coferdrosa i Coarco.

Imagen

Manuel Tomás es va dirigir als proveïdors presents per agrair la seva assistència, així com per reflexionar, des del punt de vista de l'empresa de ferreteria, la qual cosa suposa en el moment actual la importància de col·laborar entre empreses i la necessitat de buscar nous camins i oportunitats recolzats en la il·lusió, experiència, la confiança i l'esforç mutus.

David Martínez De Baños va ser l'encarregat d'explicar als presents els primers passos de l'acord, donats al juliol de 2011 fins a l'actualitat i que estan basats en la complementarietat de les tres empreses, el creixement personal i professional, l'adaptació al canvi i la recerca de noves oportunitats. Un projecte empresarial la meta del qual és liderar el mercat tradicional de la distribució de Ferreteria i Subministrament Industrial d'Espanya i Portugal, basat a centralitzar esforços per reduir costos, obtenir majors ingressos i generar nous models d'expansió i creixement. Tot això recolzat en la centralització de compres, màrqueting, logística i serveis.

Des de gener de 2012, data en la qual es va aprovar el Pla Estratègic i de Negoci fins avui, Solfer ja ha començat a negociar amb alguns proveïdors, ha estès la logística a Madrid i ha realitzat un primer esborrany dels seus tres futures cadenes de vendes: Ferri Plus, Ferri Pro i Ferri Shop.

Balbino Menéndez va parlar del potencial del nou grup, de la realitat actual i de les diferents ‘Solucions’ que Solfer aporta a les seves empreses: una cobertura nacional amb 792 punts de venda repartits en totes les àrees geogràfiques d'Espanya i Portugal amb una distribució especialitzada i generalista i amb plataformes logístiques a Saragossa i Tenerife.

Va nomenar també les diferents ‘Solucions’ que aporta als seus clients, amb tres nous conceptes comercials orientats a la ferreteria urbana i de proximitat —Ferri Plus—, al subministrament industrial i professional —Ferri Pro—, i a les millores de la llar i decoració —Ferri Shop—. A més de les ‘Solucions’ en noves tecnologies: tenda virtual, programa de gestió exclusiu, intercanvi electrònic de dades i descàrrega de fitxers i tarifes; ‘Solucions’ en màrqueting: campanyes, fullets, catàleg o esdeveniments exclusius.

Empreses o entitats relacionades

Cecofersa - Central de Compras y Servicios Profesionales, S.A.
Coarco, Cooperativa de Servicios
Coferdroza, S.C.L. - Cooperativa Ferreterías y Droguerías de Zaragoza

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    09/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis