Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Leitz desarrolla el sistema RipTec para la fabricación de ventanas

Leitz desenvolupa el sistema RipTec per a la fabricació de finestres

20/02/2012

20 de febrer de 2012

El sistema RipTec ha estat concebut per Leitz per evitar l'astellat en l'elaboració de les testes dels perfils. A més, l'acabat que deixa l'eina sobre la superfície de la fusta facilita l'entrada de la cua. Amb el sistema RipTec de tall en testes de perfils per a finestres s'aconsegueix una optimització de la seqüència de mecanitzat, un augment de la producció, a causa d'una innovadora tecnologia d'ona, la reducció de les pèrdues dels residus, i menys canvis a la programació del treball. En consecució: una gran qualitat de la superfície d'acabat i un increment de la productivitat.

“El concepte és molt simple –explica Franco Andreella, tècnic comercial de Leitz -. L'eina no talla contra la fibra, sinó pel seu costat. Una fulla normal arrenca la fibra, mentre que Leitz no executa l'esforç sobre la mateixa; treballa com una maduixa per a plafons, sense pressionar sobre el plànol. La fibra es pot tallar, però no es trenca. No hi ha astellat, perquè aquest sistema s'empra després de perfilar i retestar les peces. Quan actua l'eina deixa disponible una superfície per encolar molt major que els mètodes tradicionals”.

El sistema RipTec de Leitz es pot adaptar a una moldurera on es compta amb pocs eixos i es desitja un bon acabat. Una fulla realitza el desbastament i una altra, de major diàmetre, farà l'acabat. Treballant d'aquesta forma, augmenta la durabilitat de les eines i decreix la despesa en manteniment, tant de les fulles com de la pròpia maquinària. “La reacció dels primers clients que han adquirit el nostre sistema ha estat molt positiva –conclou Franco Andreella -. Nombrosos fabricadors espanyols de finestres ja estan aprofitant els seus avantatges i aconsegueixen un producte de major qualitat, amb un cost inferior”.

Empreses o entitats relacionades

Herramientas Leitz, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    04/09/2024

  • Newsletter Ferretería

    31/07/2024

Enllaços destacats

EurobricoTaiwan External Trade Development Council TAITRAIberflora

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis