Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Campaña especial febrero de Imcoinsa: ‘soldadoras inverter’

Campanya especial febrer d'Imcoinsa: ‘soldadoras inverter’

07/02/2012

7 de febrer de 2012

Imcoinsa incorpora l'última tecnologia doble inverter en el seu nou model de soldadora 0S158, especialment indicada per a grups electrògens d'obra. El Corrector de Potència Imcoinsa (Tecnologia Doble Inverter) corregeix la potència d'alimentació, la qual cosa implica un estalvi energètic de fins al 30% (respecte de l'Inverter convencional) i una excel·lent eficiència en l'aportació de la potència a la soldadura, permetent utilitzar generadors un 30% més petits i prolongadores fins a 300 metres de longitud.

A efectes pràctics, facilita la soldadura, obtenint més estabilitat i qualitat d'arc i augmenta l'eficàcia amb tot tipus d'elèctrodes en les condicions més difícils.

Imagen

Durant tot el mes de febrer, Imcoinsa promociona aquest i altres models de la seva gamma de soldadoras, dins de la seva campanya especial ‘soldadoras inverter’, amb uns preus molt competitius, des de la primera unitat i amb l'avantatge del seu servei exprés: lliurament immediat, acompanyada de la qualitat contrastada de la signatura Imcoinsa.

Empreses o entitats relacionades

Imcoinsa 1985, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    04/09/2024

  • Newsletter Ferretería

    31/07/2024

Enllaços destacats

IberfloraTaiwan External Trade Development Council TAITRAEurobrico

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis