Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Cisa Cerraduras organiza el primer ‘Solution Partner Day’

Cisa Panys organitza el primer ‘Solution Partner Day’

31/01/2012

31 de gener de 2012

A la fi del passat any, Cisa Panys, marca d'Ingersoll Rand, va celebrar a Madrid la primera trobada de professionals de la seguretat de nominat ‘Cisa Solution Partner Day’ que va congregar a la seva xarxa de distribuïdors especialistes. ‘Cisa Solution Partner' és una xarxa de ‘professionals de la seguretat’ seleccionats per Cisa Panys en tota Espanya per unir experiència, assessorament, tecnologia punta i solidesa en l'aplicació de les solucions Cisa.

La participació dels Solution Partner va ser un total èxit aconseguint reunir gairebé per complet a tots els seus membres i la jornada es va celebrar en un ambient càlid i cordial.

Imagen
Durant aquesta jornada, Cisa va presentar en primícia els nous productes que llançarà al mercat durant aquest any 2012: el sistema de control de duplicació de claus AuthentiCard, el control d'accessos mecànic i electrònic sistema AP3 Unika i el cilindre electrònic Wave Mode que es distribuiran per aquest tipus de centres autoritzats, també s'aprovechoó per a l'actualització d'informació sobre altres productes Cisa, intercanvi d'informació sobre la situació del mercat, etc.

Empreses o entitats relacionades

Cisa Cerraduras, S.A.U. (Allegion)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades