Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Agrefema se reúne con la directora general de Comercio de la Comunidad de Madrid

Agrefema es reuneix amb la directora general de Comerç de la Comunitat de Madrid

25/01/2012

25 de gener de 2012

Dijous passat 20 de gener, Agrefema va mantenir una reunió amb la directora general de Comerç de la Comunitat de Madrid en la qual els representants del gremi van informar de l'impacte que va a suposar l'Avantprojecte De Llei De Dinamització Del Comerç Minorista Madrileny per al sector. Van informar a més a la directora que, des del punt de vista d'Agrefema, aquesta nova normativa és sobretot perjudicial per al consumidor ja que limita el seu entorn de compra i el consum només creixerà en determinades àrees. I és que aquest gremi està en contra d'aquesta nova Llei.

Els representants gremials van aprofitar la reunió per exposar certes propostes que permetin impulsar el consum i l'activitat de la ferreteria i subministrament industrial a través d'un pla estratègic viable per al comerç que pal·lii en part aquests i altres problemes que afecten al comerç. L'objectiu és potenciar el projecte d'acostament als consumidors amb la web www.consultaatuferretero.com i els aspectes relacionats amb la creació d'ocupació de qualitat i la formació d'aprenentes, col·laborant amb la Cambra de comerç i l'Adreça de Comerç de la Comunitat que es va mostrar molt disposada a mantenir reunions de treball per atendre les nostres peticions.

Imagen

Per la seva banda, la directora general va informar a Agrefema de diferents línies de col·laboració per aquest any com poden ser en l'àmbit de la formació, millora l'entorn d'i-commerce, etc. Finalment va avançar la signatura de Convenis entre la Cambra de comerç, CEIM i Administració i entitats privades per reduir els costos fixos de les empreses.

Empreses o entitats relacionades

Asociación de Gremios de Ferreterías de Madrid

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades