Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Cecofersa y Coferdroza alcanzan un acuerdo de colaboración

Cecofersa i Coferdroza aconsegueixen un acord de col·laboració

04/01/2012

4 de gener de 2012

Cecofersa, Central de Compres i Serveis Professionals, S. a., i Coferdroza, Cooperativa de Ferreteros i Droguers de Saragossa, han aconseguit un acord per aquest 2012 que integra les estratègies d'ambdues organitzacions pel que concerneix compres, vendes, logística, màrqueting, sistemes d'informació, etc. Des de fa uns mesos, aquestes entitats vénen mantenint converses per aprofundir en la relació i buscar sinergies. La indicada coincidència d'idees entre Coferdroza i Cecofersa, que ha conclòs amb la signatura d'aquest acord de col·laboració, facilita abordar amb una estratègia comuna el mercat, que comença de forma immediata.
Balbino Menéndez, gerent de Cecofersa, i Manuel Tomás, president de Coferdroza, durant la signatura de l'acord
Balbino Menéndez, gerent de Cecofersa, i Manuel Tomás, president de Coferdroza, durant la signatura de l'acord.
Coferdroza i Cecofersa no són alienes a les transformacions que està sofrint el sector de la ferreteria, subministrament industrial i bricolatge a Espanya, que exigeixen als diferents operadors millorar la seva eficiència i serveis, i que han d'obtenir les millors condicions de compra, oferir els millors serveis i suport per als seus socis, associats i proveïdors.

Ambdues organitzacions tenen una valoració similar del mercat, en el qual creuen necessari crear valor i aportar un servei integral que ajudi a millorar, la posició dels seus socis i associats, en totes les àrees d'activitat: compres, vendes, logística, màrqueting, sistemes d'informació, etc., alhora que incrementar la seva productivitat i competitivitat. L'associació està oberta a tercers que puguin contribuir a desenvolupar o millorar el projecte de forma global o en qualsevol de les àrees.

Empreses o entitats relacionades

Cecofersa - Central de Compras y Servicios Profesionales, S.A.
Coferdroza, S.C.L. - Cooperativa Ferreterías y Droguerías de Zaragoza

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    09/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis