Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Los fabricantes de ferretería visitarán 29 países y 3 ferias en 2012

Els fabricants de ferreteria visitaran 29 països i 3 fires en 2012

05/12/2011

5 de desembre de 2011

Es redueix un 20% el pressupost per a la promoció exterior del sector de ferreteria i bricolatge a causa de la política de reducció d'ajudes de l'Icex (Institut Español de Comerç Exterior) que es destinava principalment a l'assistència a fires, segons dades d'Arvefer (Associació Nacional de Fabricants d'Articles de Ferreteria) amb seu a València i que forma part de Cofearfe (Federació de Fabricants d'Articles de Ferreteria i Bricolatge) i de Arvet (Agrupació d'Exportadors).

Però, malgrat aquesta reducció de les subvencions, Cofearfe ha preparat un ambiciós pla de promoció del sector per a l'any 2012 que compta amb un pressupost de 287.000 euros. Les empreses del sector visitaran un total de 29 països per obrir nous mercats i participaran en les fires internacionals més importants del sector com la fira Practical World de Colònia (Alemanya); la fira Zow de Bad Salzuflen (Alemanya) i la fira Mosbuild de Moscou.

Els països als quals visitaran les empreses que participin en les missions comercials organitzades per Cofearfe són: Mèxic, Veneçuela, Puerto Rico, Panamà, Salvador, Costa Rica, Kuwait, Aràbia Saudita, Argentina, Xile, Perú, Brasil, Colòmbia, Emirats Àrabs, Oman, Ucraïna, Bielorússia, Angola, Sud-àfrica, Turquia, Jordània, costa oest d'Estats Units, Egipte, Tunísia, Israel, Sèrbia, Montenegro, Algèria i el Marroc.

Poden participar en aquestes missions empreses fabricadores de productes de ferreteria, bricolatge, accessoris i complement per a la fusta, materials de construcció i materials d'acabat per a la casa.

cal destacar que la ferreteria és un sector molt actiu que ha sabut adaptar-se als continus canvis del mercat gràcies a la incorporació de nous dissenys i tecnologies i a la seva activitat exportadora. Però el problema al que s'ha hagut d'enfrontar aquest sector des de fa temps és la competència deslleial dels països asiàtics, la còpia i imitació dels seus dissenys i productes per part d'empreses d'Àsia.

Quant a les perspectives de futur, l'objectiu del sector és mantenir un creixement continu tenint en compte que és fonamental apostar per la internacionalització i la imatge de marca espanyola. Si bé les estratègies i ambicions de creixement estan clares, donada la situació econòmica actual és imprescindible comptar amb la col·laboració d'institucions especialitzades a ajudar en la internacionalització de les empreses.

Empreses o entitats relacionades

Federación Fabricantes Españoles Artículos Ferretería

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    04/09/2024

  • Newsletter Ferretería

    31/07/2024

Enllaços destacats

IberfloraEurobricoTaiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis