Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a 11 empresas valencianas de ferretería participan en dos misiones comerciales internacionales

11 empreses valencianes de ferreteria participen en dues missions comercials internacionals

02/12/2011

2 de desembre de 2011

Un total d'11 empreses valencianes de ferreteria han participat en dues missions comercials: una a Rússia i Kazakhstan i una altra a Sud-amèrica, organitzades per la Federació de Fabricants d'Articles de Ferreteria i Bricolatge (Cofearfe) i Arvefer (Associació de Fabricants de Ferreteria) en col·laboració amb l'ICEX.

En la primera missió als països de l'antiga Unió Soviètica (Rússia i Kazakhstan), les empreses participants han mantingut durant cinc dies entrevistes a Moscou i Almaty amb els principals importadors i distribuïdors d'aquests països. Els empresaris han valorat positivament les grans possibilitats d'aquests mercats, però també són conscients que existeixen algunes limitacions com la barrera de l'idioma.

L'ICEX ha subvencionat a les empreses que han participat en la missió a Rússia i Kazakhstan amb 21.140 euros i a les empreses que han participat en la missió a Sud-amèrica amb 39.100 euros, en concepte de borses de viatge.

En la missió comercial a Sud-amèrica han participat un total de 16 empreses del sector de la ferreteria. En aquesta missió els empresaris han visitat Argentina, Brasil i Uruguai.

Vicente Llatas, president d'Arvefer destaca que, “hem d'agrair als components de les missions el seu afany d'internacionalització, demostrant una vegada més, que gràcies a accions d'aquest calibre i a la cooperació entre Cofearfe / Arvefer i l'ICEX s'obtinguin resultats a curt i mig termini tan positius per a les empreses”.

Finalment, recordar que Arvefer forma part de Cofearfe i de l'Agrupació d'Exportadors de Transformats (Arvet) amb seu a València.

Empreses o entitats relacionades

Federación Fabricantes Españoles Artículos Ferretería

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    04/09/2024

  • Newsletter Ferretería

    31/07/2024

Enllaços destacats

IberfloraEurobricoTaiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis