Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Nuevas fresas integrales de metal duro MStar de Mitsubishi
Amb 40 tipus diferents de diàmetres per a totes les aplicacions del sector del mecanitzat

Noves maduixes integrals de metall dur MStar de Mitsubishi

Redacció Interempresas10/11/2011

10 de novembre de 2011

L'alta qualitat tecnològica de la nova gamma de maduixes integrals de metall dur MStar de Mitsubishi Materials es beneficia de la gran quantitat d'aplicacions que existeixen en el sector del mecanitzat. La gran varietat en eines, ajuda a consolidar-se diàriament com una eina fiable i altament productiva.
Imagen

A més, la tecnologia d'aquestes maduixes, ofereix en general una vida útil més llarga, així com, una gran versatilitat per utilitzar en diversos treballs consecutius i diferents.

La sèrie MStar disposa de 40 tipus de diferents diàmetres. El recobriment Miracle juntament amb el substrat micrograno, utilitzat en tota la gamma, proporciona una excel·lent vida a l'eina ja que li proporciona un alt rendiment necessari per als nivells de producció.

Imagen

Les últimes incorporacions són dos tipus de maduixes antivibración: en longitud curta i mitjana. Les hèlixs han variat en el pas i en l'angle en 42 i 45º per obtenir una reducció en la vibració durant el mecanitzat. L'amplària de la ranura fa que els dos tipus MSSHV i MSMHV evacuïn ràpidament l'encenall. Tots dos estan disponibles de diàmetres 6 a 20 mil·límetres i són adequats per al carboni, aliatges i acers inoxidables.

foto

Empreses o entitats relacionades

Mitsubishi Materials España, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    04/09/2024

  • Newsletter Ferretería

    31/07/2024

Enllaços destacats

IberfloraTaiwan External Trade Development Council TAITRAEurobrico

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis