Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Swagelok Ibérica muestra sus soluciones para sistemas de fluidos en Expoquimia
Pavelló 5, nivell 0, stand F0610

Swagelok Ibèrica mostra les seves solucions per a sistemes de fluids en Expoquimia

Redacció Interempresas21/10/2011

21 d'octubre de 2011

Swagelok Ibèrica, desenvolupador i subministrador de solucions per a sistemes de fluids, participa aquest any en Expoquimia (pavelló 5, nivell 0, stand F0610), fira que se celebra entre el 14 i el 18 de novembre a Barcelona, amb diverses novetats, d'entre les quals destaquen els subsistemes prediseñados Swagelok Press, les solucions personalitzades Swagelok Custom Solutions i els reguladors Swagelok Sèrie RHPS.

Subsistemes prediseñados Swagelok Press

Swagelok ofereix una sèrie de subsistemes prediseñados i pre-assemblats per utilitzar en qualsevol tipus de planta i instal·lació on es processin fluïts. Fàcils d'instal·lar i d'operar, aquests subsistemes permeten construir sistemes de presa de mostres i control de fluids totalment documentats que fan més consistents les seves operacions. La companyia compta amb cinc subsistemes prediseñados

Vàlvula de presa de mostra

Conjunt integrat de vàlvules de tancament i venteo o doble tancament i venteo, amb sonda soldada o retràctil. Manté la seguretat del sistema mitjançant un tancament eficaç del procés i el venteo de la línia d'instrumentació; assegura la puresa de la mostra perquè aquesta sigui representativa; i minimitza el volum de mostra permetent així una anàlisi més ràpida i representatiu. Disponible amb bloqueig mecànic que eviti l'accionament incorrecte d'ambdues vàlvules.

Imagen

Estació de pre-condicionament

L'estació de pre-condicionament en camp Swagelok redueix la pressió del gas de procés abans de transportar-ho a l'analitzador. Transportar una mostra de gas a baixa pressió ofereix tres grans avantatges: menor temps de resposta de l'analitzador; menys condensació; i un entorn més segur. L'estació pot configurar-se a mesura de la instal·lació, per a aplicacions d'aire sec a mitjana o alta pressió, o barreges amb presència d'humitat i partícules.

Imagen

Mòdul de llaç ràpid

Dissenyats per manejar alts cabals en línies de transport de presa de mostres i reduir el retard en els sistemes d'analitzadors en línia, també minimitzen la pèrdua de mostra que és enviada a la xemeneia o al punt d'extracció de residus gràcies al seu filtre amb bypass i les opcions de tornada de mostra des de l'analitzador. Construïts per facilitar el manteniment dels seus components i eliminar els cops d'ariet gràcies a les seves vàlvules bypass interconnectades. Estan disponibles en diferents opcions en funció dels requeriments de l'aplicació.

Imagen

Estació de calibratge i commutació

Dissenyada per condicionar i seleccionar els diferents corrents de procés, o seleccionar un corrent de calibratge, sobre la plataforma de components modulars MPC Swagelok. Permet assegurar que la mostra s'ha introduït en l'analitzador a la pressió, temperatura, amb el cabal i nivell de filtració adequats. L'ús de components modulars i de les vàlvules selectoras de corrents Swagelok SSV assegura la puresa de la mostra i la facilitat de manteniment. Està disponible amb diferents configuracions en funció dels requeriments del sistema.

Imagen

Bloc distribuïdor

Conjunt que pot usar-se com manifold de distribució o manifold col·lector en aplicacions de gasos i fluids, amb una varietat de vàlvules i connexions finals d'alta qualitat, fabricades per Swagelok.

Imagen

Swagelok Custom Solutions: solucions personalitzades

Ara, amb Swagelok Custom Solutions, la companyia ofereix una solució que permet aprofitar tot el potencial de Swagelok: 60 anys d'experiència en solucions per a sistemes de fluids, autèntic coneixement de la indústria i la capacitat per subministrar globalment solucions d'integració d'alta qualitat consistent, per satisfer les necessitats del negoci. “En Swagelok Ibèrica podem treballar amb el client per crear qualsevol cosa, des del més senzill fins a les solucions d'integració més complexes”, sosté la companyia. Des de la fase de disseny i definició del sistema, on proporciona un P&ANEU; durant la fase d'assemblatge, realitzat per personal de Swagelok Ibèrica format i certificat pel fabricant; fins a la fase d'assajos i lliurament de documentació. “El nostre personal especialitzat en sistemes de fluids pot ajudar-li a aconseguir solucions de valor afegit, amb la garantia vitalícia dels productes Swagelok”, assegura l'empresa.

Imagen

Reguladors Swagelok Sèrie RHPS

Els reguladors de pressió i contrapresión d'alt cabal de la sèrie RHPS ja estan disponibles a Europa a través dels centres autoritzats de vendes i servei Swagelok. La companyia ha adquirit RHPS B.V., actualment Swagelok B.V., com a part de la seva estratègia d'ampliació de productes i serveis per a sistemes de fluids a tot el món.

Els productes seriï RHPS tenen una base de més de 20 anys d'experiència en enginyeria, en indústries com la química/petroquímica, petroli i gas, energia, biofarmacéutica, semiconductors i combustibles alternatius. Aquests reguladors estan construïts en acer inoxidable 316L i per a línies de fins a 4” i incorporen gran varietat d'opcions. Entre els productes més importants per al control de la pressió destaquen:

  • Reductors de pressió i reguladors de contrapresión, incloent els models de moll i pilotats, dissenyats per a aplicacions industrials generals.
  • Reguladors específics per inertización de tancs, aplicacions farmacèutiques i subministrament de gas a orri per a semiconductors.
foto

Empreses o entitats relacionades

Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Swagelok

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades