Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El crecimiento de la cadena irlandesa Woodie’s, a estudio en el II Eurobrico Meeting Point

El creixement de la cadena irlandesa Woodie’s, a estudi en l'II Eurobrico Meeting Point

25/07/2011

25 de juliol de 2011

La propera edició d'Eurobrico Meeting Point, que se celebrarà 6 d'octubre en Fira València, els organitzadors d'aquest gran punt de trobada entre la fabricació i la distribució del bricolatge han tancat ja les temàtiques més rellevants que marcaran la part congressual d'esdeveniment.

Un apartat de reflexió i debat en el qual en 2011 serà protagonista la cadena de distribució irlandesa Woodie’s, com a cas d'èxit empresarial desenvolupat en un context econòmic marcat per la incertesa i la inestabilitat.

Tal com explica Fernando Colorit, gerent de l'ADFB i co-organitzador d'Eurobrico Meeting Point, “ens hem decantat per aquesta cadena donada la semblança de la signatura Woodie’s amb les mitges superfícies espanyoles de bricolatge i ferreteria; i per tractar-se d'una clar exemple de com en una conjuntura tan adversa com la del mercat irlandès -immers en una crisi econòmica, immobiliària, i amb la necessitat urgent de sanejar el seu sistema financer- és possible escometre amb èxit projectes empresarials com el d'aquesta cadena, capdavantera al seu mercat amb 25 tendes especialitzades”.

Així mateix i amb l'objectiu de contribuir activament al desenvolupament del sector del DIY, l'apartat de conferències d'Eurobrico Meeting Point comptarà amb la participació de l'Associació de Fabricants Espanyols de Bricolatge (AFEB) per presentar un estudi sobre les tendències del consum de bricolatge.

“Prenent com a referència l'any 2009, el Panell del Consumidor de Bricolatge — explica Alejandro Roda, director del certamen Eurobrico i co-organitzador d'Eurobrico Meeting Point— desvetllarà als participants en la trobada les pautes de conducta presents i futures del consumidor de productes de bricolatge i ferreteria, tant dins com fora de les nostres fronteres”.

Empreses o entitats relacionades

Eurobrico

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades