Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Agrefema presenta su campaña ‘Consulta a tu ferretero’

Agrefema presenta la seva campanya ‘Consulta a la teva ferretero’

29/06/2011

29 de juny de 2011

Apropar la ferreteria de barri al consumidor final combinant les noves tecnologies amb els valors tradicionals del sector i unir als professionals amb els fabricants i distribuïdors. Est és el lema de la campanya de dinamització del sector que acaba d'engegar Agrefema, l'associació de ferreteros de Madrid i l'única organització reconeguda per les Administracions Públiques per representar a les empreses del Sector de Ferreteria de la Comunitat de Madrid. És per tant l'única entitat autoritzada per a negociacions, reunions, etc. Ofereix diferents serveis als seus associats com a formació en diferents àrees —informàtica, idiomes, gestió de recursos humans, comercial i comerç exterior, selecció de personal especialitzat en el sector del metall, celebració de jornades, assessoria fiscal, jurídica, laboral, etc.—.

Amb presentació oficial en les oficines de la CEOE a Madrid de la campanya “Consulta a la teva ferretero” pretén interconnectar als professionals del sector, els fabricants i els ciutadans, posant en valor els avantatges de les ferreteries més properes als consumidors. Un dels elements més rellevants és la nova web corporativa en la qual destaca la inclusió d'un cercador de la ferreteria més propera al domicili de l'usuari—www.consultaatuferretero.es— i la inclusió del distintiu de marca recomanada per Agrefema amb segell de qualitat, pensada per als fabricants i establiments del sector. Aquest distintiu genera confiança en l'usuari final i un tracte privilegiat de l'associació a aquesta marca recomanada. El cercador tuferretero.es ens proporciona àmplia informació a prop de la ferreteria escollida: ubicació, persona de contacte, fotografies de l'establiment, telèfon d'atenció, serveis, ofertes, etc.

Imagen

Amb aquesta campanya es pretén que tots els agents esmentats —consumidor final, fabricador i distribuïdors i professionals de la ferreteria— surtin beneficiats. Perquè els interessos de cadascun d'ells són els interessos de tots.

Empreses o entitats relacionades

Asociación de Gremios de Ferreterías de Madrid

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades