Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a ExpoCecofersa 2011 vuelve a premiar la innovación
Ifema acull la fira exclusiva Cecofersa els dies 4 i 5 d'octubre

ExpoCecofersa 2011 torna a premiar la innovació

Redacció Interempreses03/05/2011

3 maig 2011

Cecofersa vol motivar i donar reconeixement públic a les empreses del sector de Ferreteria i Subministrament Industrial que estan apostant per la innovació amb l'objectiu d'estimular la investigació tecnològica, la seguretat i el respecte pel medi ambient. Per a això, Cecofersa convoca el 2n Premi Especial a la Innovació, que es celebra cada dos anys i que s'atorga a la fira exclusiva ExpoCecofersa celebrada a Ifema durant els dies 4 i 5 d'octubre de 2011.

Cada any, Cecofersa celebra una fira exclusiva de negocis per a associats i proveïdors homologats i ho fa alternativament: els anys paris és virtual i els imparells presencial. En 2011, doncs, toca veure's les cares en Ifema per iniciar noves relacions, fidelizar les relacions existents o conèixer nous productes.

Imatge de l'última edició presencial de ExpoCecofersa, el 2009
Imatge de l'última edició presencial de ExpoCecofersa, el 2009.

Propostes d'innovació

Cecofersa convoca la segona edició del Premi Especial a la Innovació coincidint de nou amb la celebració del seu fira biennal exclusiva. Podran concórrer al premi tots els proveïdors homologats que participin en ExpoCecofersa. Segons la convocatòria del premi, només hi haurà la possibilitat de presentar una sola proposta per proveïdor.

Els productes que es presentin al premi hauran d'exposar físicament en ExpoCecofersa, pel que serà necessari rebre una mostra física del producte en les oficines de la central de compres abans del termini marcat al costat de documentació impresa referent a la innovació desenvolupada en el producte i relacionada amb la tecnologia, la seguretat i el medi ambient.

El jurat estarà constituït per tots els associats de Cecofersa partícips a la fira. El resultat i el lliurament del document acreditatiu 2 º Premi Especial a la Innovació es faran públics en un acte específic dins de la pròpia fira.

El termini de recepció de propostes queda obert des de la publicació d'aquesta convocatòria fins a les 12.00 hores del dimarts 31 de maig de 2011.

Empreses o entitats relacionades

Cecofersa - Central de Compras y Servicios Profesionales, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    09/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis