Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aecoc acerca la tecnología RFID a las empresas españolas

Aecoc sobre la tecnologia RFID a les empreses espanyoles

10/03/2011

10 març 2011

Aecoc inaugurarà aquest mes un complet pla de formació sobre la tecnologia d'identificació per radiofreqüència-RFID-i les seves aplicacions en la gestió logística. El pla, que es desenvoluparà al llarg d'aquest any a Madrid i Barcelona, inclourà jornades formatives teòriques, la presentació de casos reals posats en marxa per fabricants i distribuïdors espanyols i sessions pràctiques en el EPC Competence Centre, el laboratori de proves que Aecoc posa a disposició de les companyies a Barcelona.
Les sessions formatives que Aecoc ha preparat per aquest any tenen com a objectiu apropar a les companyies les millors pràctiques tant per posar en marxa un projecte RFID amb èxit com per optimitzar la gestió logística a través de la innovació i eficiència que proporciona la utilització d'aquesta tecnologia.

Els assistents podran adquirir criteris i coneixement sobre el potencial i aplicacions de la tecnologia d'identificació per radiofreqüència en els seus propis processos, així com aprendre de les experiències ja posades en marxa a Espanya. Així, per exemple, el primer dels cursos-que tindrà lloc el proper dia 23 a Madrid-comptarà amb la participació d'El Corte Anglès i Grup Llet Pascual, que presentaran les seves pròpies experiències en aquest àmbit. El pla s'articula a través de dos cursos que inclouran formació teòrica i presentació de casos pràctics: 'Innovació i eficiència en entorn logístic' i 'Com fer un projecte RFID amb èxit'. Així, el primer d'ells-que se celebrarà els dies 23 de març, 11 de maig i 19 d'octubre i comptarà amb la participació d'empreses que exposaran els seus projectes-servirà com a introducció, per comprendre els avantatges de l'aplicació d'aquesta tecnologia en els processos, i el segon -12 de maig i 20 d'octubre-complementarà aquesta formació amb coneixements més pràctics.

A més, les jornades comptaran amb versions especialment adaptades a les necessitats específiques d'altres sectors professionals. Així, el 29 de juny se celebrarà un curs dirigit als professionals del sector Electro i el 17 de novembre un altre per al sector Salut, ambdós a Barcelona.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    09/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis