Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Gardena y McCulloch presentan en Madrid sus nuevos productos y la renovada gama Classic
Després de mig segle, toca renovació

Gardena i McCulloch presenten a Madrid els seus nous productes i la renovada gamma Classic

Ricard Arís28/01/2011

28 gener 2011

Gardena celebra el seu 50 aniversari presentant una renovada gamma Classic, a la qual se li ha fet un rentat de cara i un redisseny per aportar una major funcionalitat de les eines de jardí. Aquest 50 aniversari també ha servit per presentar les novetats relacionades amb la marca McCulloch.

Gardena fa ja alguns anys que presenta les seves novetats anuals en llocs peculiars o amb encant. Aquest any el lloc escollit ha estat un antic estudi d'escultor, remodelat a saló d'esdeveniments, en què només entrar vam poder veure la nova joia de la corona d'McCulloch, l'Mowcart 66. Aquest és un vehicle híbrid, més petit que els habituals tractors de jardí, però amb seient i tan fàcilment manejable com una tallagespes.

Aquest vehicle, que ja està a la venda amb i sense cistell, és un producte fruit del treball i la inversió en innovació. És un tipus de vehicle que es presenta a Espanya per primera vegada que, segons representants de McCulloch, té un 15% de característiques d'un tractor, 55% les d'un tallagespes i un 30% en innovació. Però el seu major atractiu és sens dubte el preu.

Manuel Castro, general manager d'Espanya i Portugal de Gardena, posa orgullós costat del nou Mowcart 66 de McCulloch
Manuel Castro, general manager d'Espanya i Portugal de Gardena, posa orgullós costat del nou Mowcart 66 de McCulloch.

Els tractors tallagespes solen tenir un preu aproximat entre 1.500 i 3.000 euros. Aquest el Mowcart 66, en canvi, sent també un tallador d'alta potència, surt al mercat un preu lleugerament superior a 1.000 euros, amb un complement de 200 euros si el comprador desitja incloure un cistell per recollir la matèria tallada. Tenint en compte tot el que ha baixat el consum a Espanya, des de l'empresa esperen que el preu pugui ser decisiu en aquesta aparentment interminable recessió econòmica.

Tallagespes d'última generació

Després d'inspeccionar i treure unes 150 fotos al MowCart 66, entrem a l'estudi anteriorment esmentat, on tots els productes de Gardena i McCulloch estaven exposats. La directora general de màrqueting i comunicació d'Espanya i Portugal de Gardena, Marine Flauhault, ens va acompanyar en la visita per cada un dels estands. La ruta va començar per els tallagespes, que han experimentat una renovació, amb el redisseny de part de la seva estructura i del cistell de recollida.

La nova gamma de tallagespes McCulloch està proveïda de diverses novetats com unes rodes del darrere de major grandària, un nou cistell, més fàcilment manejable, o la tracció posterior. Destaquen també els motors Briggs Stratton, en les seves sèries 450, 500, 550 i 650, a més del motor Honda GCV 135, que es troba en el model M51. Una altra de les innovacions més remarcables és el manillar abatible amb què compta tota aquesta nova gamma de productes, que facilita enormement la tasca de guardar el tallagespes en llocs més reduïts. Els cistells estan fets d'acer o polietilè rígid (depenent del model) i tenen una capacitat d'entre 50 i 79 litres.

Els tallagespes, juntament amb altres productes McCulloch, exposats en la presentació de productes Gardenia
Els tallagespes, juntament amb altres productes McCulloch, exposats en la presentació de productes Gardenia.

Les fulles de tall varien també depenent del model, entre 40 i 53 centímetres de longitud, tallant a altures variables de 25-101 mm, amb ajustaments de tall individual, semicentralizado o centralitzat. La potència dels motors varia entre els 135 cc del model M51-135 i els 190cc del M56-875.

Gardena i McCulloch han presentat les seves novetats per al 2011 amb innovacions en la línia Classic

Robustesa i comoditat

A mesura que es va acostant la calor (tot i que encara que sembli llunyà) cal anar mirant i buscant aquells objectes que amb el temps es fan imprescindibles en el nostre jardí. Un exemple d'això són els carros de jardí, o portamànegues, un d'aquests productes que, per la seva comoditat, sabem quan entra a casa nostra, però no quan surt. És una eina que ens ajuda a transportar la mànega amb més facilitat per tot el jardí i la llar i que ofereix un mètode d'emmagatzematge adequat en un espai reduït.

Una de les principals novetats que Gardena ofereix en els seus portamànegues de la gamma Classic és una major estabilitat després d'un redisseny dels seus components o un acoblament giratori de la mànega que fa més fàcil l'ús de la mateixa (evitant que quedi encallada o que no giri com cal). Això permetrà als compradors una total llibertat de moviments per la seva manejabilitat i el seu reduït espai. Unes rodes àmplies amb revestiment tou ajuden en aquest sentit, aportant estabilitat i un desplaçament suau pel jardí, a penes sense deixar empremtes en el mateix.

Tres dels portamànegues de Gardena, en l'exposició per a la premsa
Tres dels portamànegues de Gardena, en l'exposició per a la premsa.

A més, un enganxament i un sistema antidegoteig eviten els indesitjats (encara que resfrescantes, quan creix la calor) fuites d'aigua que de vegades es produeixen quan els fem servir o després d'usar-los. D'altra banda, els suports murals Roll-Up de Gardena proporcionen una forma neta i segura de recollir la mànega. D'aquesta manera, girant la mànega fins a la longitud desitjada, després del seu ús, podem fer que es reculli amb un petit èxit dins portamànegues, de forma automàtica i uniforme.

Tant en els seus formats de carro, com els seus formats Classic o el rodet portamànegues equipat són solucions adequades a qualsevol jardí.

D'altra banda, Gardena també va aprofitar per presentar les seves novetats en sistemes de programació de reg automàtic, com el nou Programador 4030 Classic, capaç de programar quatre canals de reg independents, o el 6030, de sis canals.

Gardena 1961-2011

Gardena, una de les empreses més instaurades a Espanya, ha complert 50 anys. Va ser creada el 1961 a Ulm, Alemanya, i des de llavors s'ha convertit en un fabricants d'eines i solucions per al jardí amb un major reconeixement a Europa. Segons Manuel Castro, director general a Espanya i Portugal, "des de fa 50 anys Gardena ha desenvolupat nous productes, apostant per la innovació i les millores tècniques". A més, segons el directiu, la seva empresa "representa la innovació al servei de l'usuari i les seves eines converteixen el treball en el jardí més fàcil i còmode. Els nostres productes són solucions perquè cadascun gaudeixi al màxim de cura del jardí ".

Confirmant això, cal recordar que Gardena té un catàleg de 800 referències, agrupades en la família de l'aigua i la família de la cura del jardí. Amb una mitjana de 50 novetats cada any, aquesta empresa s'ha caracteritzat tradicionalment pel respecte al medi ambient, amb productes que realitzen un consum intel ligent de l'aigua i l'estalvi d'energia.

La majoria dels seus productes incorporen alta tecnologia com les bateries d'ió-liti o el sistema Quick Fit, fet que prova la seva aposta per la innovació. No en va, va ser aquesta marca la inventora del sistema "clic" (els coneguts connectors OGS), que s'utilitzen actualment a nivell mundial.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    04/09/2024

  • Newsletter Ferretería

    31/07/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRAEurobricoIberflora

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis