Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a AECOC pone al servicio de las empresas una ‘calculadora de pérdidas’

AECOC posa al servei de les empreses una 'calculadora de pèrdues'

20/01/2011

20 gener 2011

En un moment en que és fonamental identificar i eliminar tots els costos que no aporten valor a la companyia, AECOC ha llançat una 'calculadora de pèrdues' amb l'objectiu d'ajudar les empreses a quantificar els costos que els genera no estar sincronitzant les dades dels seus productes, és a dir intercanviar informació incorrecta o parcial sobre aquests.
Al llarg de les diverses etapes d'una transacció comercial hi ha diferents punts en què la manca de dades d'un producte, o el fet que aquests siguin erronis, comporta uns costos que les empreses poden estalviar detectar i solucionar. Per aconseguir-ho és fonamental saber quin tipus d'ineficiències s'estan produint i conèixer el nombre de comandes incorrectes i factures amb litigis que s'estan gestionant. Així doncs, la calculadora de pèrdues de AECOC serveix per identificar el moment en què aquesta falta de sincronització genera pèrdues tant a proveïdors com a detallistes, una cosa que afecta des del moment de la comanda, l'inici de tota transacció comercial.
Així mateix, per evitar problemes derivats dels errors en la informació, o de la manca d'ella, AECOC impulsa GDSN, una xarxa formada actualment per 28 catàlegs centralitzats de productes, amb informació completa de tots ells a l'abast de tots els distribuïdors. Per això, els proveïdors carreguen a la xarxa GDSN tota la informació del seu assortiment i després els detallistes poden descarregar-. Així doncs, aquesta solució, que ja utilitzen més de 25.500 empreses i que conté informació sobre més de 6.470.000 productes a tot el món, permet automatitzar la càrrega de dades per part del proveïdor i la descàrrega dels mateixos per part dels detallistes amb el que aconsegueix minimitzar els problemes de sincronització que generen les pèrdues abans esmentades.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis