Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aecoc reunirá en su congreso de ferretería y bricolaje a más de 200 profesionales

Aecoc reunirà en el seu congrés de ferreteria i bricolatge a més de 200 professionals

03/01/2011

3 gener 2011

Els propers 9 i 10 de febrer de 2010 es celebra a l'Auditori Mapfre de Madrid el XIV Congrés Aecoc de Ferreteria i Bricolatge . En aquesta edició, la gran cita entre fabricants i distribuïdors reunirà més de 200 directius que, de la mà de destacats líders i analistes del sector, abordaran les principals estratègies que hauran d'adoptar les companyies per seguir aportant valor en el nou escenari.

El programa del Congrés s'obrirà amb una aproximació a la situació de l'economia espanyola de la mà del professor de l'Institut Sant Elm, Ferran Faces. Per la seva banda, Régis Degelke, president de EDRA, analitzarà quines són les tendències i línies estratègiques generals del sector de la ferreteria i el bricolatge.

D'altra banda, Paul Bonne de Henkel, aproparà als assistents les diferents estratègies per a "vendre més i millor" en el sector i la directora de retail de Google, Fuencisla clamaré, mostrarà a les companyies el potencial i les oportunitats que Internet els ofereix com a canal de prescripció i venda.

El congrés també abordarà dos punts tan fonamentals en el moment actual com són la importància de guanyar en eficiència i apostar per la innovació. Així doncs, Jack G. Truong vicepresident i director general de 3M Construction and Home Improvement abordarà la importància que les companyies facin de la innovació seu element diferenciador, un aspecte clau per fer-se un buit en la ment del consumidor i distingir-se dels competidors.

Així mateix, Luis Herrero director de logística, organització i sistemes de Leroy Merlin aproparà als assistents la seva experiència pel que fa a gestió eficient de l'aprovisionament es refereix, un aspecte especialment important en un moment en que cal eliminar qualsevol escletxa d'ineficiència.

Una taula rodona formada per diversos professionals del sector abordarà les oportunitats del sector al canal de subministrament industrial. Hi prendran part Paulo Ferreira-de Robert Bosch-, Rafael Ortega-director comercial per a Iberia de SNA Europe-i Ignacio Bringas-director de compres i logística de Redondo i García-. La col·laboració tindrà també el seu protagonisme. Didier Bogaert director de màrqueting i vendes de Menors group, Oscar Madrid, president de Comafe, i Fernando Bautista, gerent de Cofac, seran els encarregats d'acostar als assistents els seus punts de vista sobre el futur de les cooperatives i de les centrals de compra .

Finalment, l'economista i escriptor Àlex Rovira, realitzarà una intervenció en la qual tractarà la vital importància de la confiança i el compromís com a valors per a l'empresa, especialment en situacions econòmicament complicades com la que travessem actualment.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis