Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Homag presenta en España su nueva seccionadora

Representants de 80 empreses participen en la jornada de portes obertes a Montmeló

Homage presenta a Espanya la seva nova seccionadora

Redacció Interempreses30/11/2010

30 novembre 2010

Més d'un centenar de professionals de la indústria de la fusta i el moble, en representació de més de 80 empreses, van acudir a conèixer les últimes novetats del sector al Homage Espanya Treff'10. La fira interna de la firma alemanya Homage es va celebrar al novembre a la seu espanyola de Montmeló (Barcelona).
Una demostració del treball de la nova seccionadora
Una demostració del treball de la nova seccionadora.

Entre les novetats de Homage destaca la HPL 380, un dels models de la nova sèrie 3 de seccionadores Holzman, que es podia contemplar per primera vegada a Espanya després de ser exposada en Schopfloch (Alemanya). De tota manera, la presentació oficial de la sèrie serà durant la propera Ligna Hannover 2011 , la Fira Mundial per a la Silvicultura i la Indústria de la Fusta, que tindrà lloc del 30 de maig al 3 de juny.

Un altre dels últims equips de la companyia que va cridar l'atenció va ser el trepant Optimates BHX-050 de week.

Informació sobre subvencions

"El format de les jornades, estructurat amb demostracions a la show room i, simultàniament, un complet programa divulgatiu sobre tendències en la fabricació de mobles i finestres, ha estat un rotund èxit", afirma Carles Tort, responsable de Màrqueting de Homage Espanya. Tort incideix també en la importància de la participació de CENFIM, que va assessorar als assistents en matèria de subvencions per a industrials: "Ha resultat un encert, ja que molts dels nostres clients desconeixien algunes alternatives de treball a les que poden optar a l'actualitat" .

Alguns clients desconeixen les alternatives de treball a les que poden optar a l'actualitat

Al costat de les noves màquines del Grup Homage, exposades i en funcionament durant el 'open house', els empresaris van poder conèixer els nous productes del fabricant d'eines Leitz i la signatura Rehau , referència en el camp del cant per a panells i del programari específic per construcció de finestres DDX.

Les últimes tendències en maquinària del moble es donen cita en jornades de portes obertes com la de Homage
Les últimes tendències en maquinària del moble es donen cita en jornades de portes obertes com la de Homage.

Plataforma d'intercanvi

Jornades de portes obertes com la celebrada per Homage són útils per a molts empresaris que intercanvien informacions sobre les tendències imperants en el mercat del moble espanyol.

La companyia Rehau, per exemple, va mostrar les seves últimes novetats per al disseny de mobles i interiorisme, entre les quals destaca l'aposta més innovadora de la firma alemanya: el cant làser Raukantex Laser Edge. Es tracta d'un sistema que aconsegueix una unió perfecta sense cua entre tauler i cant.

Empreses o entitats relacionades

Herramientas Leitz, S.L.
Homag España, S.A.U.
Industrias Rehau, S.A. - Sede Central

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    04/09/2024

  • Newsletter Ferretería

    31/07/2024

Enllaços destacats

EurobricoTaiwan External Trade Development Council TAITRAIberflora

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis