Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aecoc acerca las experiencias del mercado francés al sector de ferretería y bricolaje

Aecoc sobre les experiències del mercat francès al sector de ferreteria i bricolatge

15/10/2010

15 octubre 2010

Els propers 25 i 26 de novembre, Aecoc celebrarà a París una nova edició del 'Seminari Internacional de Ferreteria i Bricolatge'. L'objectiu d'aquests punts de trobada és apropar als professionals del sector els millors exponents del mercat internacional, en aquest cas concret d'un mercat que ha sabut respondre amb èxit a les necessitats del consumidor.

El mercat francès de ferreteria i bricolatge ha crescut constantment en l'última dècada: actualment el 82% dels francesos fan bricolatge davant del 60% que ho feien fa 10 anys. La clau d'aquest èxit recau en què fabricants i distribuïdors han sabut com adaptar-se i respondre a les necessitats del consumidor actual, fidelitzant a la seva cartera de clients i atraient nous perfils a casa seva. En aquest sentit, un punt a destacar és que el 40% dels clients del sector són dones.

Així doncs, aquest seminari mostrarà als assistents productes i serveis que podran desenvolupar-se en el mercat espanyol i els permetrà identificar diferents estratègies i claus de diferenciació, fonamentals en un mercat que pateix una creixent concentració.

Amb l'objectiu d'oferir una visió eminentment pràctica d'això, els assistents al seminari realitzaran visites in situ a diferents distribuïdors per tal de conèixer en primera persona les experiències de compra que ofereixen companyies líders com ara Leroy Merlin, Bricomarché, BHV París, Bricorama , Mr Bricolatge, Castorama Val d'Europe i Zodio Melum. Totes aquestes visites estaran guiades per un director de la companyia o per un director de botiga que explicarà detalladament quines són les claus de l'èxit de les seves respectives companyies.

D'altra banda, des de l'àrea de la demanda d'Aecoc s'ha organitzat una jornada amb l'objectiu d'oferir al mercat de la ferreteria i bricolatge formació sobre trade màrqueting i gestió del punt de venda. Així doncs, alguns dels punts que abordarà el programa d'aquest curs són el disseny de promocions, la gestió de l'assortiment, la gestió per categories o els aspectes a tenir en compte en el lineal per millorar l'experiència de compra del consumidor.

La jornada de formació, que tindrà lloc el proper 17 de novembre a Madrid, proporcionarà als assistents les eines necessàries per detectar oportunitats de millora en la relació entre fabricants i distribuïdors, amb l'objectiu d'evitar les ineficiències en la cadena de subministrament i maximitzar les vendes. La part teòrica del curs es complementarà amb una visita a una botiga de Bricogroup.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis