Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Nueva gama de estuches Bluemaster, en Eurobrico 2010

Nova gamma d'estoigs Bluemaster, en EUROBRICO 2010

07/10/2010

7 octubre 2010

Celes presenta a EUROBRICO 2010 la seva nova gamma d'estoigs Bluemaster. Amb un disseny d'última generació, els nous estoigs són resistents a caigudes i impactes, fent-los més duradors i funcionals. La presentació de la gamma inclou 2 varietats diferenciades, l'estoig convencional, que inclou un ganxo perquè sigui atractiu a les botigues amb autoservei i l'estoig en blister, la presentació és més descriptiva i atractiva per al'usuari, ja que, fàcilment observarà el contingut interior.

La gamma es compon d'estoigs de broques per a metall DIN 338 de 15, 19 i 25 peces en qualitat HSS, HSS-G i HSS-Co, estoigs de 15 broques per a paret en qualitat estàndard, professional i extra-professional, també estaran disponibles estoigs de 15 broques per a fusta cilíndriques. Completen la gamma 2 estoigs mixtes de broques per a fusta, metall i paret combinats amb puntes de cargolar, en formats de 46 i 52 peces, estoigs que seran la referència com a solució multiús per a l'usuari.

La presentació de la gamma inclou 2 varietats diferenciades, l'estoig convencional i l'estoig en blister
La presentació de la gamma inclou 2 varietats diferenciades, l'estoig convencional i l'estoig en blister.

La contínua evolució, la innovació i la proposta de solucions als seus clients són els valors que permeten a Celes oferir sempre novetats al mercat, fent que Bluemaster es consolidi com una gamma d'alta qualitat i servei en el segment d'eina de tall.

Empreses o entitats relacionades

BLUEMASTER by celesa

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    09/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis