Opinió / Entrevistes Info Opinió / Entrevistes

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Entrevista a Marta Omedes, gerente de AFEB
"Ferremad és l'oportunitat de fer networking en el marc excepcional d'Ifema"

Entrevista a Marta Omedes, gerent de AFEB

Redacció Interempreses29/09/2010
El proper 26 d'octubre obrirà les seves portes la segona edició del Saló de la Ferreteria i Subministraments Industrials, Ferremad 2010 . A falta d'un mes per la seva celebració, la fira ja s'ha convertit en el referent del seu sector per capacitat de convocatòria i per aglutinar el suport de les principals associacions del mercat. És el cas de l'Associació de Fabricants Espanyols de Bricolatge i Ferreteria, Afeb . El seu gerent, Marta Omedes, aposta per Ferremad com un lloc de trobada en el de potenciar el mercat ferreter i estrènyer relacions amb els partícips de la distribució.
Imagen

Com ha acabat l'exercici 2009, en termes econòmics i quines perspectives té per al 2010?

Segons les nostres dades, el sector va tenir una caiguda el 2009 del 10% aproximadament, encara que hem començat a notar una lenta recuperació en el primer trimestre del 2010, registrant les primeres dades positius. Respecte al termini mitjà de cobrament, el mercat va patir un increment del 13% el 2009 respecte a l'exercici anterior, havent-se notat també una lleugera recuperació (d'un 3%) en el primer trimestre del 2010.

"El consumidor és més prudent en les seves compres però també més ecològic"

Quins són els principals reptes del negoci ferreter i de subministraments industrials?

El principal repte de les empreses representades per Afeb és créixer, com faria qualsevol negoci. Sabem que serà una tasca difícil donada l'actual conjuntura econòmica, però no serà impossible si considerem les dades del primer trimestre del 2010, clarament positius, i recolzats amb el que passa en els països del nostre entorn, on veiem que la recuperació és més sostinguda .

Segurament haurem d'estar més atents i diligents a l'hora de dirigir els nostres negocis i tenir en compte les demandes del consumidor que, segons les xifres que es van donar en l'últim Congrés de Fediyma, és més prudent a l'hora de realitzar les seves compres però també més ecològic, donant més importància als productes duradors i sostenibles.

Què representa per als interessos del sector ferreter i de subministraments industrials la celebració de Ferremad 2010?

Ferremad 2010 representa una oportunitat de presentar els nostres productes i fer networking en un marc excepcional com és la Fira de Madrid. A més, des Afeb considerem que el panorama firal espanyol està sobredimensionat.

"Des Afeb considerem que el panorama firal espanyol està sobredimensionat"

Quines activitats o jornades té previstes organitzar en el marc de la fira?

L'associació es planteja celebrar una conferència, dins del programa d'activitats de Ferremad, en la qual analitzar el canvi d'hàbits del consumidor després de la crisi econòmica.

Per què han d'exposar les empreses / visitar els professionals, en Ferremad 2010? Com valora la coincidència de l'esdeveniment amb la principal fira industrial espanyola, Matelec 2010?

Les empreses exposem a Ferremad per presentar els nostres productes en una fira a la qual poden tenir un accés excepcional la major part dels nostres clients. Sens dubte, l'associació Afeb valora molt positivament la coincidència amb Matelec, el que provocarà sinergies entre ambdues fires.

Empreses o entitats relacionades

Asociación de Fabricantes de Bricolaje y Ferretería

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    09/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis