Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Mercadona y Eroski muestran sus prácticas en transporte urbano de mercancías

Mercadona i Eroski mostren les seves pràctiques en transport urbà de mercaderies

28/09/2010

28 setembre 2010

Mercadona i Eroski, companyies que destaquen per impulsar a Espanya un transport urbà de mercaderies eficient i sostenible, són dos dels destacats casos que reunirà el I Fòrum Aecoc del Transport Urbà de Mercaderies, que se celebrarà a Barcelona el pròxim 19 d'octubre.

Pedro Corraliza, coordinador de la divisió de transports i envasos de Mercadona, serà l'encarregat d'apropar als assistents les principals iniciatives de la companyia en aquest àmbit, fent un focus especial en les seves descàrregues nocturnes. Una iniciativa especialment destinada a compatibilitzar les necessitats empresarials amb el benestar socioambiental. Per la seva banda, Mikel Larrea, director de transport de Grupo Eroski, presentarà juntament amb el director de circulació i transports de l'Ajuntament de Bilbao, Fernando González Vara, el seu projecte de col·laboració en la recerca d'eficiències en el transport urbà de mercaderies. Un pla en el qual s'emmarca l'anomenada "reserva dinàmica de places", que permet als transportistes reservar plaça, per Internet, per a les seves operacions de càrrega i descàrrega.

El I Fòrum Aecoc del Transport Urbà de Mercaderies abordarà també en el seu programa els reptes del canal Horeca (hoteleria, restauració i càtering) en el repartiment urbà de mercaderies, les tendències del sector a altres països europeus o el paper dels combustibles a l'hora d'impulsar una distribució urbana més sostenible.

En l'apartat dedicat als reptes del canal Horeca el fòrum comptarà amb una taula rodona en la qual prendran part el director comercial del grup Disbesa, Pere Saborit, el director de logística de grup VIPS, Guillermo Cristóbal, el gerent de la delegació centre de Logifrio, David Vilafranca, i el responsable d'operacions de Guzmán Gastronomía, Juanjo Solimà.

Així mateix, participaran també com a ponents en la trobada el director de serveis de mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona, Ángel López, el secretari de transport sostenible del Govern d'Holanda, Robert Goevaers, i el director general de Samada-filial logística del grup de distribució Monoprix - Claude Samson.

El Fòrum del Transport Urbà de Mercaderies neix per apropar a les empreses i ajuntaments destacats projectes i iniciatives destinades a desenvolupar, a les ciutats, un transport de mercaderies eficient, competitiu i sostenible a tots els nivells, és a dir des del punt de vista econòmic, social i mediambiental.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis