Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ferremad 2010, en marcha
La Cooperativa Madrilenya de Ferreters avança la presència de 40 empreses associades

Ferremad 2010, en marxa

Redacció Interempreses25/05/2010

25 maig 2010

Ifema posa en marxa l'organització de la segona edició del Saló de Ferreteria, Bricolatge i Subministraments Industrials, Ferremad 2010 , que presenta importants novetats, la principal d'elles, el canvi de dates, buscant coincidir amb Matelec, Saló Internacional de Material Elèctric i Electrònic , considerada com una de les fires industrials més importants d'Espanya. Així, tots dos certàmens es donaran cita a la Fira de Madrid, els dies 26 al 29 d'octubre de 2010.

La Cooperativa Madrilenya de Ferreters, Comafe, continua la seva intensa agenda de promoció i activitats promocionals del Saló de la Ferreteria i Subministraments Industrials. Un treball que ja està donant els seus fruits, ja que fins al moment, un total de 40 empreses membres d'aquesta cooperativa ha confirmat la seva presència a Ferremad.

Amb aquesta actuació, Comafe vol contribuir a consolidar a Ferremad com un privilegiat aparador d'oportunitats de negoci per als socis i clients del cash. La cooperativa ha projectat un ampli espai on exposar les marques pròpies, com TRYUN, Big Ferr i Maewa. Així mateix, larà una botiga tipus Ferr Cash, on els possibles clients tindran ocasió de donar a conèixer les seves idees per desenvolupar el seu propi establiment ferreter.

Ferremad presentarà l'oferta de fabricants, importadors i distribuïdors de serralleria, ferramentes i seguretat...
Ferremad presentarà l'oferta de fabricants, importadors i distribuïdors de serralleria, ferramentes i seguretat, ferreteria diversa; eines elèctriques, manuals i d'exterior, entre moltes altres.

Actualment, Comafe es troba en un procés d'expansió, que portarà el seu exitós model de negoci a altres comunitats autònomes. Així, a través de la seva presència a Ferremand 2010, facilitaran referències clares i les estratègies comercials que maximitzen el negoci ferreter i de subministrament industrial. Altres avantatges previstes en el marc de la fira serà oferir condicions especials de compra i finançament als proveïdors que acudeixin a al saló, així com diferents sortejos i premis en funció del volum de compres.

Alta visibilitat de les empreses expositores i premi per la seva assistència

La Cooperativa Madrilenya de Ferreters tindrà una alta representació en Ferremad amb la presència en principi de 40 dels seus associats. En aquest sentit Comafe potenciarà la imatge de les firmes associades participants en tots els actes que es celebrin amb socis i clients, que s'estendran fins i tot en 2011, actuació a la qual s'afegeix la presència dels logos i enllaços a pàgines web de les empreses col·laboradores i participants en la fira.

Comafe ha iniciat l'any 2010 amb bones notícies. A més d'estrenar properament la seva nova pàgina web, han fet un balanç positiu de l'exercici 2009. Davant l'actual conjuntura econòmica, Jon Baltzar, gerent de la cooperativa, ha manifestat la seva satisfacció per tancar un exercici en termes més favorables del que es podia esperar. De fet, segons apunta Baltzar, en l'últim quadrimestre de l'any passat, es van reduir els nombres negatius i la caiguda percentual penes va superar el 10%.

En altres paraules, la Cooperativa Madrilenya de Ferreters gaudeix d'una situació sanejada i llista per poder afrontar els reptes de futur, amb un estoc superior als 10,5 milions d'euros, i una qualitat de servei del 94% de satisfacció en comandes 24 -48 hores. Amb aquestes xifres, Comafe continuarà amb el seu projecte d'expansió i promoció, amb noves marques pròpies i noves fórmules de negoci, que es donaran a conèixer en la segona edició del Saló de la Ferreteria i Subministraments Industrials, Ferremad 2010.

Ferremad 2008 va comptar amb la participació de 74 empreses expositores, amb una superfície de 2.500 metres quadrats nets i la visita de 2...
Ferremad 2008 va comptar amb la participació de 74 empreses expositores, amb una superfície de 2.500 metres quadrats nets i la visita de 2.338 professionals.

Compartint sinergies

El Comitè Organitzador de Matelec va aprovar la celebració conjunta amb Ferremad, donada la sinergia de continguts de la que poden resultar beneficiades ambdues convocatòries. A Ferremad l'afavoreix la seva proximitat a una fira que, en les seves últimes edicions, ha aconseguit una mitjana de més d'un miler d'empreses expositores, una superfície neta contractada de prop de 55.000 metres quadrats, i la presència de més de 63.000 visitants professionals, així com més de 9.000 estudiants de Formació Professional, tots ells d'un perfil d'interès per Ferremad.

Per la seva banda, per Matelec la complementarietat dels sectors que configuren l'oferta de Ferremad constitueix un especial atractiu per a la seva col·lectiu de visitants professionals i, molt especialment, per als instal·ladors.

La decisió de celebrar conjuntament els dos certàmens ha estat compartida per Tecniexpo, que repeteix com a comercialitzadora de Ferremad, i per la seva promotora, Comafe, Cooperativa Madrileña de Ferreters, sens dubte, la més important de totes les que integren l'Agrupació Nacional de Cooperatives de ferreters, Ancofe, i que igualment va estar present en la primera edició del Saló de la Ferreteria, Bricolatge i Subministraments Industrials.

L'esforç conjunt de les tres entitats, Ifema, Tecniexpo i Comafe, van contribuir al positiu balanç de la primera edició de Ferremad, celebrada el setembre de 2008, i que es va saldar amb la participació de 74 empreses expositores, amb una superfície de 2.500 metres quadrats nets i la visita de 2.338 professionals.

Una altra novetat del Saló de la Ferreteria, Bricolatge i Subministraments Industrials, Ferremad serà l'ampliació de la convocatòria un dia més i només en dies laborables-des del dimarts 26 al divendres 29 d'octubre-, alhora que modifica el seu horari, reduint en una hora, és a dir, de 10:00 a 19:00 hores, més d'acord a aquest tipus de fires i als interessos del propi sector al qual representa.

Així mateix, Ferremad seguirà la mateixa política de preus de Matelec, una de les primeres fires de Europa en el seu àmbit, que ha apostat per mantenir una línia de preus continguts i molt competitius.

Una indústria que es farà present amb l'oferta de fabricants, importadors i distribuïdors de serralleria, ferramentes i seguretat, ferreteria diversa; eines elèctriques, manuals i d'exterior, maquinària, il luminació, pintura i adhesius, trefilatge, climatització, decoració, fontaneria, producció d'aigua calenta i sanitari; fusta i moble kit, material elèctric, i cargols i fixacions.

Pel que fa a la demanda, estarà representada per un ampli col·lectiu de professionals, integrat per majoristes i detallistes de ferreteria, bricolatge i subministraments industrials, responsables de cooperatives, grups de compra i serveis; professionals del sector de la fusta; subministradors de materials elèctrics i per a la construcció, pintors, instal·ladors de revestiment, de climatització, de gas, d'aïllament i de paviments, personal d'empreses de reformes i rehabilitació, de manteniment de seguretat i protecció laboral, d'ajuntaments i organismes oficials i decoradors.

Ferremad 2010 coincidirà amb Matelec, Saló Internacional de Material Elèctric i Electrònic
Ferremad 2010 coincidirà amb Matelec, Saló Internacional de Material Elèctric i Electrònic.

Empreses o entitats relacionades

Comafe
Ferremad - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    09/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis