Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Los directivos del gran consumo se reúnen en Madrid en busca de respuestas para un consumidor en tiempos de crisis

Els directius del gran consum es reuneixen a Madrid a la recerca de respostes per a un consumidor en temps de crisi

11/05/2010

11 maig 2010

Demà, a partir de les 10h, AECOC-l'associació empresarial que reuneix més de 24.400 companyies-donarà el tret de sortida a Tecnomarketing 2010, el seu congrés del màrqueting i l'estratègia comercial.

Més de 350 professionals de les principals companyies nacionals i internacionals del gran consum es donaran cita en una trobada amb ponents de la talla del president d'Unilever-Jaume Aguilera-, el conseller delegat de Dinosol-Javier Pérez de Leza-, el director general de Condis-Enric Ezquerra-, el director general de Gallina Blanca-Jordi Franch-, el director de compres gran consum d'El Corte Anglès-Ignacio Caballero-, el director general de Coca Cola Gestió-José Luis Ruiz-o el director comercial de Carrefour -José Luis Gutiérrez -, entre d'altres.

Sota l'eslògan 'Crear diferència, crear valor, crear consum', Tecnomarketing 2010 abordarà en el seu programa la conveniència de revisar l'equació de valor, quines amb les claus per satisfer un consumidor amb menys poder adquisitiu, quin paper juguen les marques en el nou escenari, com és possible trobar l'equilibri entre el valor i el preu o quin futur li espera a la distribució.

A més, comptarà amb la visió d'analistes tan excepcionals com Martin Lindstrom-autor del best-seller 'Buyology. Veritats i mentides de per què comprem, Juan Iranzo-director de l'Institut d'Estudis Econòmics-o David Bosshart-director general de l'institut de recerca GDI-.

Amb el patrocini de Nexium i el co-patrocini de Telefónica, Tecnomarketing 2010 se celebrarà entre demà i dijous a l'auditori sud d'Ifema (Fira de Madrid).

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis