Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a AECOC reconoce la labor del director general de transporte durante el X Foro Nacional del Transporte

AECOC reconeix la tasca del director general de transport durant el X Fòrum Nacional del Transport

11/03/2010

11 març 2010

Sota la presidència de José Blanco, AECOC va lliurar ahir dia 10 de març els Premis X Fòrum Nacional del Transport. Un reconeixement a aquelles institucions, empreses i persones que més han contribuït a impulsar a Espanya un transport de mercaderies eficient, modern, sostenible i altament competitiu. De la mateixa manera, l'Associació ha volgut destacar a aquells professionals i organitzacions que han tingut un paper determinant a l'hora de consolidar el Fòrum com el gran punt de trobada que és avui dia.

Així, AECOC, a través del seu grup de treball de Cadena de Transport-integrat per una vintena de professionals d'empreses del sector-ha guardonat el director general de transport terrestre, Juan Miguel Sánchez, per la seva important contribució a la millora del transport de mercaderies per carretera, així com per la seva incondicional suport al Fòrum Nacional del Transport des de la primera de les seves edicions.

El grup de treball de Cadena de Transport ha distingit, així mateix, al Comitè Nacional de Transport per Carretera seva contribució a l'èxit i col laboració amb el Punt de Trobada, un guardó que ha recollit el president del Comitè, Ovidi de la Roza.

Finalment, les empreses integrades en el grup de treball han volgut fer un reconeixement especial a l'ex director de logística i transport d'AECOC, Enrique Boigues, pel seu caràcter dialogant i el seu impuls a la col·laboració entre tots els agents del sector. Després de 20 anys al capdavant d'aquesta àrea en l'Associació, Boigues gaudeix des de finals d'any de la seva jubilació professional.

A més dels guardons concedits per AECOC, els patrocinadors del Fòrum Nacional del Transport també han lliurat dels seus propis premis en el marc del Punt de Trobada d'acord amb les següents categories: Premi Abertis Logística a l'aposta pels centres de transport, premi LPR a la innovació i ocupació eficient del transport i Premi Euro Pool System a l'optimització de rutes i reducció d'emissions en el transport.

El premi d'Abertis Logística, lliurat pel seu director general, Joan Font, ha recaigut a MRW Logística Avançada i ha estat recollit pel seu director general, Enrique Sánchez. Per la seva banda LPR ha volgut destacar l'aposta innovadora de l'empresa J. García Carrión a l'hora d'optimitzar el transport. Per això, el director general de LPR Iberia ha lliurat el seu guardó a José García Carrión, president de la coneguda companyia de sucs i vins. Finalment, Euro Pool System ha destacat al Grup Eroski per la seva optimització de rutes i reducció d'emissions en el transport. El premi l'ha lliurat el director sud d'Europa de la companyia, Bartolomé Saro, i ho ha recollit el director de logística del grup Eroski, Alberto Madariaga.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    09/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis