Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El EPC Competence Centre de Aecoc se convierte en Academia RFID

L'EPC Competence Centre d'Aecoc esdevé Acadèmia RFID

08/03/2010

8 març 2010

Un acord de col·laboració entre Aecoc , l'Associació de Fabricants i Distribuïdors que agrupa prop de 25.000 companyies, i Alien Technology, un dels fabricants d'equipament RFID líder a nivell mundial, permetrà convertir puntualment el EPC Competence Centre de Aecoc en una Acadèmia RFID en què especialitzar-se en el coneixement pràctic de la tecnologia de radiofreqüència d'identificació.

Així, els propers 17 i 18 de març, Aecoc oferirà a la seva seu a Barcelona dos dels cursos especialitzats en aquesta tecnologia més prestigiosos a nivell internacional, impartits per experts amb gran experiència en aplicacions EPC / RFID. No en va, es tracta de professionals en actiu que treballen en els principals desenvolupaments de RFID i han contribuït a definir i posar en marxa alguns dels més reeixits projectes en aquest camp.

A Espanya, Alien Technology ha desenvolupat aplicacions tan conegudes com la de Llet Pascual, que utilitza aquesta tecnologia en el seu treball logístic. A més, el seu centre de proves va rebre recentment la certificació GS1 EPCGlobal, un reconeixement que distingeix els laboratoris que millor compleixen les recomanacions d'aquest organisme internacional.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis