Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Cisa Cerraduras lanza SikurExit, la solución antipánico para ambientes públicos
Adaptable a la majoria de perfils existents en el mercat

Precisa Panys llança SikurExit, la solució antipànic per a ambients públics

Redacció Interempreses12/02/2010

12 febrer 2010

Cisa Panys, del grup Ingersoll Rand Security Technologies, presentarà en la propera edició de VETECO SikurExit, el pany ideal per a centres comercials, cinemes, hipermercats, teatres, bancs, oficines, negocis i per a tot tipus de llocs amb afluència de persones, on no només cal protegir la propietat sinó també protegir les persones.


SikurExit garanteix la màxima protecció gràcies als seus tres punts de tancament i ofereix la màxima seguretat gràcies a la funció antipànic que permet una ràpida evacuació en cas d'emergència tot i que la porta est pany amb els tres punts de tancament, simplement prement el Dispositiu Antipànic.

SikurExit és una única pany projectada per instal lació en portes d'1 o 2 fulles, amb entrades de 30 a 45 mm adaptable a la majoria de perfils existents al mercat. Pot tenir davant 'pla' o bé davant 'U'.

Els 3 punts de tancament i el sistema autobloqueig del picaporta asseguren una protecció al màxim nivell. La projecció de la palanca central és de 20 mm i la de les de les palanques dels desviadors de 25 mm. Disposa a més del grau 6 Security segons la norma EN 12209:2003 prEN 15685:2008 (1.000 quilos lateral - 600 quilos frontal).

El pany compleix amb la Norma Europea per a locals d'afluència de públic
El pany compleix amb la Norma Europea per a locals d'afluència de públic.

Així mateix s'adapta a totes les exigències d'instal lació: la maneta és reversible, com el quadre maneta que permet seleccionar el costat amb funció antipànic, i el picaporta i el pitó sistema autoblocant, així com la contracerradura, són regulables. És possible adaptar una electromanilla Cisa i disposa de la funció 'tancament de dia'. És també multifuncional, amb funció A, sense maneta externa; funció B, amb maneta externa habilitada amb clau, i funció D, amb maneta externa sempre habilitada.

SikurExit garanteix la màxima seguretat: en combinació amb un cilindre Cisa i un escut protector del cilindre asseguren els més alts estàndards de seguretat contra la intrusió. A més la porta es pot integrar en un 'sistema d'amaestrament'.

Aquesta pany s'adapta també a les disposicions previstes en la Norma Europea per a locals d'afluència de públic, mantenint inalterable la seguretat. El sistema està certificat segons la directiva 89/106/CE i les normes de referència són: EN 1125:2008, dispositius antipànic per a sortides antipànic, EN 179:2008, manilles per a sortides d'emergència, i EN 12209:2003 prEN 15685:2008 , pany.

SikurExit està projectat per a portes d'1 o 2 fulles i pot tenir el front 'pla' o 'o'
SikurExit està projectat per a portes d'1 o 2 fulles i pot tenir el front 'pla' o 'o'.

Empreses o entitats relacionades

Cisa Cerraduras, S.A.U. (Allegion)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades