Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aecoc difunde la nueva clasificación estandarizada de ferretería y bricolaje

Aecoc difon la nova classificació estandarditzada de ferreteria i bricolatge

04/02/2010

4 febrer 2010

El Comitè de Ferreteria i Bricolatge de Aecoc ha aprofitat l'escenari del XIII Congrés Aecoc del sector, per difondre els dos primers nivells de la nova Classificació estandarditzada de productes, recentment aprovats.

La nova Classificació estandarditzada de Productes uneix i simplifica els criteris de distribució en el sector, responent més fidelment a les tendències del mercat ia les necessitats de fabricants i distribuïdors. Així, en el seu primer nivell estableix 12 grans seccions de productes i en el segon 117 famílies (30 menys que en l'anterior Classificació).

Aquestes mesures s'han consensuat en el si d'un grup de treball que ha revisat la classificació vigent des de 2001, a fi d'actualitzar i fer-la més pràctica i operativa. Així mateix, s'han establert nous grups de treball que ja estan treballant en el disseny de subgrups més especialitzats.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis