Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aecoc lanza un programa de formación para ganar eficiencia

Aecoc llança un programa de formació per guanyar eficiència

03/02/2010

3 febrer 2010

Aecoc , l'Associació de Fabricants i Distribuïdors que agrupa prop de 25.000 companyies, acaba de presentar el seu Pla de Formació 2010, una ambiciosa proposta per a la millora de l'eficiència i la visió estratègica en diversos àmbits professionals. A través d'aquest pla, l'associació vol oferir, ara més que mai, informació útil i pràctica perquè les empreses puguin veure els processos, eliminar possibles ineficiències (una important font de costos innecessaris) i millorar la seva gestió en diferents àmbits.
El Pla de Formació de Aecoc per al 2010 inclou més de 160 cursos, jornades formatives i seminaris internacionals en què participaran més de 2.200 professionals dels sectors de gran consum, canal Horeca, salut, ferreteria i bricolatge i electro. No en va, l'any passat es van acollir a aquest pla un total de 2.161 assistents.
Els cursos previstos per al 2010 dins del Pla de Formació de Aecoc se celebraran a bon nombre de localitats espanyoles com ara Madrid, Barcelona, Sevilla, València, Alacant, Logronyo, Vigo, Múrcia, Granada i Bilbao, en un intent d'apropar el programa de formació als associats de les diferents comunitats autònomes. També en aquesta línia l'Associació col·labora amb iniciatives de diferents Administracions Públiques i promou la col·laboració amb entitats d'àmbit sectorial i regional.

Els diferents cursos oferts per l'associació s'agrupen en tres grans blocs: Estàndards i millora en l'eficiència en processos i operacions, Comercialització i Cursos sectorials.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis