Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Eurobrico prepara su edición de 2010 con Luis Franco como nuevo presidente
El Ministeri d'Indústria atorga caràcter internacional al certamen, que se celebrarà aquesta pròxima tardor

EUROBRICO prepara la seva edició de 2010 amb Luis Franco com a nou president

Redacció Interempreses29/12/2009

29 desembre 2009

El comitè executiu de EUROBRICO , reunit en ple el 20 de novembre de l'any passat, va aprovar per unanimitat el nomenament de Luis Franco com a nou president del certamen, la pròxima convocatòria tindrà lloc a Fira València a la tardor de 2010. Luis Franco, que pren el relleu en el càrrec de Maria Eugenia Cerdán, posseeix una llarga trajectòria professional, estretament vinculada des dels seus inicis amb el sector de la ferreteria i el món del bricolatge.
Sota la presidència de Lluís Franco, EUROBRICO inicia també una nova etapa gràcies a la seva denominació de fira internacional...
Sota la presidència de Lluís Franco, EUROBRICO inicia també una nova etapa gràcies a la seva denominació de fira internacional.

Artífex d'una de les fites a Espanya a nivell sectorial, Luis Franco va ser precursor en els anys 70 de la primera unió de representants del sector de subministrament industrial i el sector de ferreteria. Una iniciativa que naixia amb l'objectiu primordial de donar màxima cobertura al mercat, i de vertebrar la tasca de comercialització d'una activitat industrial, la de bricolatge, amb una projecció de futur que treia ja amb fermesa al nostre país.

El projecte va ser emprès amb Jorge Micó Alos, soci fundador al costat de Luis Franco de la societat Tuflexva en els anys vuitanta. Fruit de la col·laboració amb èxit entre els dos professionals, avui dia Franco i Micó lideren la companyia Reunió Industrial-REI amb una oferta assentada en les més prestigioses cadenes de distribució del bricolatge i amb una producció que creua fronteres, amb la seva exportació a més de 40 països.

Franc ostenta càrrecs de responsabilitat en les principals institucions representants del sector del bricolatge com a membre del Comitè de Ferreteria i Bricolatge d'AECOC, és vicepresident des de 1999 del Comitè de ARVET i, a més, va ser president fins a 2009 de COFEARFE. Actualment ocupa la presidència de ARVEFER.

En EUROBRICO des dels inicis

La seva vinculació amb Fira València i amb el 'Saló Professional del Bricolatge' es remunta als orígens del certamen com a membre actiu del seu Comitè Organitzador. Des de llavors, la seva activa implicació ha contribuït notablement a la consolidació del certamen com a referent nacional, així com al seu posicionament com certamen líder al circuit firal europeu.

Luis Franco forma part de la 'família' de EUROBRICO des dels seus orígens com a membre actiu del seu Comitè Organitzador...
Luis Franco forma part de la 'família' de EUROBRICO des dels seus orígens com a membre actiu del seu Comitè Organitzador.

Propera parada a València: tardor 2010, ara internacional

El certamen de Fira València s'ha consolidat com a fira referent a Espanya en el sector del bricolatge. I ara, a més, acaba de rebre un nou reconeixement gràcies al recentment atorgat reconeixement d'internacionalitat.

Es tracta d'una distinció concedida pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, i en concret per la Secretaria d'Estat de Turisme i Comerç, a aquelles fires que compleixen determinats requisits, com comptar amb un nombre important d'expositors i visitants estrangers, celebrar amb regularitat en almenys tres edicions anteriors i tenir un suport explícit per part del sector.

"El seu primer reconeixement com a fira internacional suposa per EUROBRICO fer un pas més en la fase de creixement en què ens trobem després d'haver aconseguit un posicionament definitiu com a trobada líder a Espanya", en paraules d'Alejandro Roda, director de EUROBRICO.

D'altra banda, l'organització està preparant ja la propera edició, que serà a la tardor de 2010 i que tindrà com a màxima prioritat oferir "la major i millor oferta sectorial". "Continuarem amb la nostra aposta per les activitats paral·leles que aporten valor afegit a l'aparador i reforcen EUROBRICO com a punt de trobada ineludible per a tots els professionals del món del bricolatge", afegeix Roda.

Des de l'organització de EUROBRICO treballen per seguir oferint un saló amb activitats paral·leles que aporten valor afegit i reforcen en saló com a...
Des de l'organització de EUROBRICO treballen per seguir oferint un saló amb activitats paral·leles que aporten valor afegit i reforcen en saló com a punt de trobada per als professionals del bricolatge.

Empreses o entitats relacionades

Eurobrico

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    09/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis